Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα πιο πολυτελής και σπορτίφ Skoda Superb SportLine Plus

Ελλάδα 0:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα πιο πολυτελής και σπορτίφ Skoda Superb SportLine Plus

ΝΕΑ

Νέα πιο πολυτελής και σπορτίφ Skoda Superb SportLine Plus

ΝΕΑ

Θέλοντας να τονίσει ακόμη περισσότερο την παρουσία της Superb και να προσελκύσει τους πελάτες που θέλουν το… κάτι παραπάνω, η Skoda δημιουργεί για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας τη νέα έκδοση SportLine Plus του μεγάλου της σεντάν. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα επιλογή στη γκάμα της Skoda Superb ξεχωρίζει αρχικά με το εξοπλισμό που φέρει, αφού εκτός των άλλων διαθέτει το σύστημα πολυμέσων Columbus με Navi, Wi-Fi και οθόνη αφής 9,2 ιντσών, καθώς και θερμαινόμενα εμπρόσθια καθίσματα, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών και κρεμαγιέρα με μεταβλητή υποβοήθηση.

Αισθητικά, η νέα έκδοση της Superb διαθέτει 19 ιντσών σκουρόχρωμες ζάντες, πιο σπορ προφυλακτήρες, μαύρες γυαλιστερές επενδύσεις φιμέ τζάμια. Ειδικά για την sedan έκδοση υπάρχει και μια πίσω μαύρη αεροτομή, ενώ στο στέισον συναντούμε μαύρες ράγες οροφής και σπόιλερ στο χρώμα του αμαξώματος.

Αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση, η οποία έχει μειώσει την απόσταση της από το έδαφος κατά 15 χλστ. για πιο σπορτίφ οδικά χαρακτηριστικά, ενώ υπάρχει και ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό XDS.

Advertisement
Advertisement

Περνώντας στο εσωτερικό, εδώ η Skoda έχει προσθέσει ασημί ραφές στο τιμόνι, σπορ καθίσματα με αλκαντάρα, κρυφό φωτισμό με LED, πεντάλ αλουμινίου και carbon επενδύσεις στο ταμπλό.

Skoda-Superb-SpotlinePlus-03

Στους κινητήρες, η νέα Superb SportLine Plus διατίθεται με 3 μοτέρ βενζίνης και 2 diesel, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με τετρακίνηση, αλλά και με 6τάχυτο αυτόματο DSG κιβώτιο ταχυτήτων.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά τέλος στην τιμή της, σε σχέση με την Superb SportLine η νέα Superb SportLine Plus κοστίζει στη Μεγάλη Βρετανία επιπλέον 1.500 λίρες, προσφέροντας 40% όφελος με βάση όλα τα χαρακτηριστικά της σε όποιον την επιλέξει.

Skoda-Superb-SpotlinePlus-02

Advertisement