Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα πακέτα εμφάνισης για το Fiat 500

Ελλάδα 8:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα πακέτα εμφάνισης για το Fiat 500

ΝΕΑ

Νέα πακέτα εμφάνισης για το Fiat 500

ΝΕΑ

Το Fiat 500 έχει διανύσει ήδη την μεγαλύτερη απόσταση του βίου του είναι γεγονός, αλλά αυτό επουδενί δεν έχει αποθαρρύνει την ιταλική εταιρεία, στο να εισάγει ακόμη και τώρα νέα πακέτα που αφορούν την εμφάνιση για το μοντέλο του τρέχοντος 2017.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σχεδιασμένο να προσφέρει το “ακόμη πιο στιλάτο” στο hatchback, το πακέτο Sport Black Trim διατίθεται στο Fiat 500 Pop και περιλαμβάνει προφυλακτήρες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος, μαύρη οροφή και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με φινίρισμα Hyper Black. Το πακέτο προσθέτει επίσης εκτεταμένες πλευρικές ποδιές καθώς και μαύρα καπάκια στους καθρέφτες.

Το εσωτερικό ανανεώνεται διακριτικά πάντα καθώς τώρα οι οδηγοί θα βρουν sport καθίσματα με ασημένια ραφή, καθώς και ένα υποβραχιόνιο εμπρός επιβάτη όπως επίσης και μαύρη απόχρωση στα πλαστικά.

Advertisement
Advertisement

Αν τα παραπάνω είναι λίγο πολύ αναμενόμενα, η εταιρεία θα προσφέρει επίσης ένα πακέτο εμφάνισης δύο αποχρώσεων. Περιλαμβάνει μια αντίθετη σε χρώμα οροφή αλλά και καθρέφτες σε Nero (μαύρο), Rosso (κόκκινο) ή Bianco (λευκό).

Το Fiat 500 Abarth δεν έχει παραγκωνίσει το fun, καθώς τώρα μπορεί να εξοπλιστεί με το πακέτο εμφάνισης Roarth, Mirror Cap, και Body Stripe Appearance. Αυτό περιλαμβάνει επίσης οροφή βαμμένη σε Nero (μαύρο), Rosso (κόκκινο), Rhino (γκρι) ή Bianco (λευκό) – καθώς και ένα επιπρόσθετο χρώμα για τα καπάκια των καθρεφτών, την πλευρική ρίγα του αμαξώματος, την οροφή και την αεροτομή.

2017 Fiat 500 Pop with Sport Black Trim Package