Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Opel Vivaro Tourer και Combi+

Ελλάδα 19:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Opel Vivaro Tourer και Combi+

ΝΕΑ

Νέα Opel Vivaro Tourer και Combi+

ΝΕΑ

To γερμανικό μοντέλο της Opel προσθέτει στην γκάμα του δύο νέες επιβατικές εκδόσεις, Vivaro Tourer & Vivaro Combi+, οι οποίες έρχονται να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερες μεταφορικές ικανότητες.

Advertisement
Advertisement

Και τα δύο νέο μοντέλα έρχονται με πλούσιο εξοπλισμό και ανέσεις επιπέδου επιβατικού αυτοκινήτου, μεταβλητές διατάξεις καθισμάτων και καινοτόμες τεχνολογίες και συστήματα υποστήριξης. Για παράδειγμα, cruise control με περιοριστική ταχύτητας, δερμάτινο τιμόνι και φώτα ομίχλης στάνταρ και στις τρεις εκδόσεις.

«Οι νέες επιβατικές εκδόσεις μας, Opel Vivaro Tourer και Combi+, διευρύνουν τρομερά το πεδίο εφαρμογών για τους πελάτες μας. Σαν ένα άνετο, πολυτελές λεωφορείο κατάλληλο για επαγγελματικά ταξίδια και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, το Vivaro πληροί επίσης τις υψηλότερες απαιτήσεις στον τομέα της άνεσης και της ευελιξίας» δήλωσε ο Steffen Raschig, Διευθυντής Επαγγελματικών οχημάτων Opel & Vauxhall.
Το νέο Opel Vivaro Tourer προσφέρει πολυάριθμες δυνατότητες διαρρύθμισης εσωτερικού χώρου. Η δεύτερη σειρά καθισμάτων που αποτελείται από τρία ατομικά καθίσματα με υποβραχιόνια τοποθετείται σε ένα σύστημα ραγών στάνταρ. Για ευκολότερη πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων που είναι ομοίως εγκατεστημένη σε ένα σύστημα ραγών, τα εξωτερικά καθίσματα της δεύτερης σειράς αναδιπλώνονται προς τα εμπρός με τη λειτουργία Easy Entry. Επιπλέον, το Vivaro διατίθεται κατόπιν παραγγελίες με μία προαιρετική, δεύτερη συρόμενη πόρτα.

Advertisement
Advertisement

Τέσσερα διαφορετικά συστήματα infotainment διατίθενται για εξαιρετική ψυχαγωγία, όπως το προαιρετικό Navi 80 IntelliLink με λειτουργία κυκλοφοριακή ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο. Το σύστημα λειτουργεί μέσω έγχρωμης οθόνης αφής 7-ιντσών, μπουτόν στο τιμόνι ή με φωνητικό έλεγχο. Το σύστημα πλοήγησης μπορεί επίσης να προσφέρει στον οδηγό κυκλοφοριακή ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο και να προτείνει εναλλακτικές διαδρομές πριν ‘κολλήσει’ στην κυκλοφορία χάρη στην ψηφιακή συνδεσιμότητα. Στην Ελλάδα θα εισάγεται μόνο το Vivaro Combi+.