Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Online Πλατφόρμα Επικοινωνίας από την Skoda

Ελλάδα 8:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Online Πλατφόρμα Επικοινωνίας από την Skoda

ΝΕΑ

Νέα Online Πλατφόρμα Επικοινωνίας από την Skoda

ΝΕΑ

H νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρείας παρουσιάζει ενδιαφέρουσες ιστορίες από τον κόσμο της Skoda, προσαρμοσμένες και μελετημένες για χρήση σε ηλεκτρονικά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Advertisement
Advertisement

To Skoda Storyboard (www.skoda-storyboard.com) είναι το νέο media portal της μάρκας και προαναγγέλλει μία νέα online εποχή.  Το κοινό πλέον κανάλι επικοινωνίας των τμημάτων Επικοινωνιών και Marketing αποτελεί ορόσημο στην online στρατηγική της μάρκας. Mέσω αυτής  παρέχονται  επίκαιρες πληροφορίες, ειδήσεις και ιστορίες σχετικές με τη μάρκα. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης βίντεο, βιβλιοθήκες φωτογραφιών, λήψεις (downloads) και συνδέσμους (links). Επιπλέον, η πλατφόρμα συγκεντρώνει τα κανάλια της εταιρείας στα social media. Όλο το περιεχόμενο του portal είναι εγκεκριμένο για περαιτέρω χρήση από τα media. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα απευθύνεται σε ειδικά κοινά όπως δημοσιογράφους και διαμορφωτές κοινής γνώμης, καθώς και πελάτες ή φίλους της μάρκας.

“Με το Skdoa Storyboard συγχωνεύουμε όλη την online παρουσία μας σε ένα και μοναδικό κανάλι, από όπου επικοινωνούμε με επαγγελματίες δημοσιογράφους, πελάτες και φίλους της Skoda. Ακολουθούμε μία παγκόσμια τάση: τα όρια μεταξύ των target groups γίνονται ολοένα και πιο  ασαφή. Στην εποχή μας, ένας οδηγός της μάρκας μπορεί να εκφράζει την άποψή του στα social media εξίσου όπως και ένας δημοσιογράφος”,  εξηγεί ο Stefan Büscher, Επικεφαλής των τμημάτων Marketing & Product Skoda.