Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Mercedes A-Class το 2018

Ελλάδα 17:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα Mercedes A-Class το 2018

ΝΕΑ

Νέα Mercedes A-Class το 2018

ΝΕΑ

Η Mercedes ασχολείται ήδη εντατικά με την εξέλιξη της νέας γενιάς της A-Class, που πρόκειται να χτιστεί πάνω στη νέα πλατφόρμα της εταιρίας και να παρουσιαστεί σε λιγότερο από δυο χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το μήκος της νέας A-Class θα παραμείνει σε παρόμοια επίπεδα με το τρέχον μοντέλο, αλλά σχεδιαστικά τουλάχιστον εμπρός θα έχουμε πολλές αλλαγές, όπως δηλώνουν και οι Γερμανοί σε συζητήσεις μεταξύ τους.

Η μεγαλύτερη κολόνα C παραπέμπει απευθείας στα οχήματα ελεύθερου χρόνου. Η επόμενη Mercedes A-Class θα χρησιμοποιεί αρκετές νέες τεχνολογίες, όπως προσαρμοζόμενο cruise control ή ακόμα και σύστημα αυτόνομης κίνησης.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά δεν αναμένεται να κάνει ντεμπούτο πριν από τα τέλη του επόμενου έτους, με το επίσημο λανσάρισμα να τοποθετείται χρονικά στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η μικρομεσαία Mercedes θα προσφέρεται με τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης αλλά και ντίζελ, συνεπικουρούμενοι με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, ανάλογα με την έκδοση.

Συνολικά δεν περιμένουμε αλλαγή φιλοσοφίας, απλώς στην Στουτγάρδη επενδύουν πολλά σε μια ακόμη πιο επιθετική εμφάνιση, σε σχέση με σήμερα.