Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση της McLaren 570GT για λίγους

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα ειδική έκδοση της McLaren 570GT για λίγους

ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση της McLaren 570GT για λίγους

ΝΕΑ

Μια νέα ειδική έκδοση της 570GT παρουσίασε η McLaren Special Operations (MSO), το τμήμα της βρετανικής εταιρίας που εξειδικεύεται στην… εξειδίκευση, δημιουργώντας ακόμη πιο ιδιαίτερα υπεραυτοκίνητα. Οι αλλαγές είναι διακριτικές και περιορίζονται στην μαύρη «Carbon Black» βαφή, στην «SuperSports» εξάτμιση από τιτάνιο και στην προσθήκη του «πακέτου» Sport Pack που βελτιώνει περαιτέρω την δυναμική συμπεριφορά της 570GT.

Advertisement
Advertisement

Μόνο 100 θα είναι οι 570GT που θα δεχθούν τις περιποιήσεις της MSO με τιμή περί τα 250.000 δολάρια ΗΠΑ και παράδοση σε όλο τον κόσμο από το ερχόμενο καλοκαίρι.

mclaren-570gt-mso-black-collection-3

Το στάνταρ αεροδυναμικό πακέτο έχει αντικατασταθεί από το πακέτο MSO Defined Black και αυτό περιλαμβάνει αεραγωγούς, σπόιλερ μπροστά και πίσω και πλαϊνές ποδιές. Τα κεραμικά-ανθρακονημάτινα δισκόφρενα, οι μαύρες δαγκάνες και οι ζάντες «Gloss Black Diamond» συμπληρώνουν την εμφάνιση εξωτερικά, ενώ μέσα το μαύρο δέρμα και οι λεπτομέρειες από αλκαντάρα που θυμίζει ανθρακονήματα, σχεδόν σε κάθε σημείο που βλέπει ή έρχεται σε επαφή ο οδηγός, κάνουν την ξεχωριστή 570GT ακόμη πιο ιδιαίτερη.

Advertisement
Advertisement

mclaren-570gt-mso-black-collection-8

Στο εξοπλισμό περιλαμβάνεται και το πακέτο GT, που περιλαμβάνει το σύστημα ανύψωσης της ανάρτησης (για να αποφεύγονται σαμαράκια και λοιπές ανωμαλίες) και μεταξύ άλλων και ένα σύστημα ήχου 12-speaker της Bowers & Wilkins. Έτσι για να έχουμε να σκεφτόμαστε και κάτι εμείς οι κοινοί θνητοί…