Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Black Ice για τη BMW Σειρά 7

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα ειδική έκδοση Black Ice για τη BMW Σειρά 7

ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Black Ice για τη BMW Σειρά 7

ΝΕΑ

Αποκλειστικά και μόνο για την απαιτητική ρώσικη αγορά, η BMW αποκαλύπτει τη νέα Black Ice έκδοση της Σειρά 7, η οποία έρχεται για να προσφέρει ακόμη περισσότερη μοναδικότητα στους αγοραστές της κορυφαίας δημιουργίας της μάρκας. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα BMW Σειρά 7 Black Ice ξεχωρίζει με το ειδικής επίστρωσης εξωτερικό μαύρο μεταλλικό της χρώμα, το οποίο φέρει ένα βασικό ματ στρώμα που τονίζει τη σιλουέτα του αυτοκινήτου. Παράλληλα, υπάρχει και το αεροδυναμικό πάκετο της M Sport, μαζί με μαύρα γυαλιστερά χερούλια για τις πόρτες και το χειρολαβή του πορτ-μπαγκάζ.

Από τη νέα έκδοση της BMW Σειρά 7 δεν λείπουν και οι ειδικές ζάντες, 20 ιντσών σφυρήλατες της BMW Individual, ενώ στάνταρ στον εξοπλισμό της περιλαμβάνονται στοιχεία όπως laser εμπρόσθια φώτα, αυτόματο παρκάρισμα με χειρισμό και από απόσταση, το πακέτο Executive Drive Pro με κάμερες που σκανάρουν το δρόμο και πολλά άλλα.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί η BMW έχει φροντίσει ώστε η ατμόσφαιρα να είναι όσο το δυνατόν πιο πολυτελής και έτσι βρίσκουμε μαύρα δέρματα Nappa, επενδύσεις της BMW Individual σε μαύρη λάκα πιάνου, μια νέα επένδυση με ανθρακί αλκαντάρα για την οροφή, αλλά και λογότυπα «Black Ice» σε διάφορα σημεία της καμπίνας.|

Advertisement
Advertisement

Series 7 Black Ice2 640

Η νέα BMW Σειρά 7 Black Ice θα είναι διαθέσιμη μέχρι τα τέλη του μήνα σε όλους τους εμπόρους BMW στη Ρωσία. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί αναλυτικά οι τιμές της έκδοσης, ωστόσο αυτές αναμένονται να είναι πολύ υψηλές.

Series 7 Black Ice 640