Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nέα έκδοση για την Μercedes GLE Coupe

Ελλάδα 2:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nέα έκδοση για την Μercedes GLE Coupe

ΝΕΑ

Nέα έκδοση για την Μercedes GLE Coupe

ΝΕΑ

Θέλοντας να συνδυάσει το σπορ με την αισθητική μοναδικότητα, η Mercedes δημιουργεί τη νέα έκδοση OrangeArt για τη GLE Coupe, που εστιάζει τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό του μεγάλου crossover-coupe.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Οι εξωτερικές λεπτομέρειες της νέας έκδοσης της GLE Coupe περιλαμβάνουν ειδικές αποχρώσεις του μαύρου, του λευκού, του ασημί ή του γκρι στο αμάξωμα, που συνδυάζονται με πορτοκαλί λεπτομέρειες στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, αλλά και με μαύρες ζάντες 21 ιντσών της AMG με πορτοκαλί περίγραμμα.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι επενδύσεις με μαύρο δέρμα Nappa και ειδικό ύφασμα με πορτοκαλί λωρίδες και γκρι ραφές στα καθίσματα. Επίσης, υπάρχει τριάκτινο τιμόνι σε μαύρο δέρμα Nappa, σπορ πεντάλ, αλλά και επιπλέον επενδύσεις σε μαύρο με πορτοκαλί γραμμές στα πατάκια.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes ήδη έχει ανακοινώσει τις τιμές της νέας GLE Coupe OrangeArt στη Γερμανία, με έξτρα κόστος 6.783 ευρώ για τις GLE 350d Coupe, GLE 400 Coupe και GLE 500 Coupe. Για την Mercedes-AMG GLE 43 Coupe, το επιπλέον κόστος της νέας έκδοσης είναι 3.155 ευρώ.