ΝΕΑ

Νέα έκδοση για την Alfa Romeo Giulia

Ελλάδα 21:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα έκδοση για την Alfa Romeo Giulia

ΝΕΑ

Νέα έκδοση για την Alfa Romeo Giulia

ΝΕΑ

Στα τέλη του 2018 η Alfa Romeo θα μας αποκαλύψει την coupe έκδοση της Giulia. Ας δούμε τις τελευταίες πληροφορίες για το νέο μοντέλο που ετοιμάζουν οι Ιταλοί. ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ  (kf@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η Αlfa Romeo φαίνεται ότι τα έχει βάλει για τα καλά με τον γερμανικό ανταγωνισμό, καθώς όπως όλα δείχνουν θα μας παρουσιάσει σύντομα  και την κουπέ έκδοση της Giulia. Ένα μοντέλο που θα έρθει να τοποθετηθεί απέναντι στις Mercedes C-Class Coupe, BMW 4 Series & Audi A5. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν στον Τύπο, αλλά και την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου, το coupe αμάξωμα θα βασίζεται στη σεντάν έκδοση όντας πιο δυναμικό στο σύνολο του. Έτσι, αναμένουμε το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο στο εμπρόσθιο και πίσω μέρος, με τη γενικότερη εικόνα να μας δείχνει ένα από ωραιότερα κουπέ αυτοκίνητα που θα μπορούσαμε να δούμε στην παραγωγή.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, η Alfa Romeo Giulia coupe θα διατηρήσει την ίδια γκάμα με τη σεντάν έκδοση. Έτσι, θα έχουμε ένα μοτέρ πετρελαίου 2,2 λίτρων  με 180 ίππους, ένα βενζίνης 2.000 κυβικών εκατοστών με 280 άλογα και τον κορυφαίο 2,9 V6 biturbo με 510 άλογα για την έκδοση QV. Tέλος, αν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες,  το κουπέ μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του στα τέλη του 2018 και θα υιοθετήσει την ονομασία Giulia Sprint.

Advertisement
Advertisement