Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα έκδοση για το Evoque

Ελλάδα 10:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα έκδοση για το Evoque

ΝΕΑ

Νέα έκδοση για το Evoque

ΝΕΑ

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας αλλά το κυριότερο και 600.000 ταξινομήσεις, το Evoque της Range Rover φιγουράρει δικαιωματικά ως ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Βρετανικής φίρμας. Η τελευταία επιθυμεί να προεκτείνει την επιτυχία λανσάροντας τη νέα έκδοση Landmark.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η διάθεσή του θα γίνει άμεσα προκειμένου να μην υπάρξει χρόνος αντίδρασης στον ανταγωνισμό, σε τρεις εκκεντρικές αποχρώσεις, Moraine Blue, Yulong White και Corris Grey. Οι τροχοί όπως αναμενόταν είναι 19 ιντσών, ενώ νέες είναι και οι εξωτερικές λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα, οι οποίες τονίζουν κάπως τη διχρωμία.

Στο εσωτερικό υιοθετεί ένα σύγχρονο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το InControl Touch Pro, με οθόνη 10 ιντσών. Στα πιο σημαντικά εδώ, εντάσσεται η εφαρμογή Remote Premium, για τον διαρκή έλεγχο πληροφοριών δια μέσου των smartphone αλλά και smartwatch.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μια ανανεωμένη έκδοση που θα αναπτερώσει το αγοραστικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη ακριβή κατηγορία οχημάτων, προτού ένα εντελώς νέο Evoque κάνει την εμφάνισή του, πιθανότατα μέσα στο 2019. Γι αυτό ίσως δεν έχουμε καμία απολύτως αλλαγή στον κινητήρα και τα μηχανικά μέρη.

Range-rover-evoque-landmark-tsiro-640Range-rover-evoque-landmark-tsiro-inter-640