Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα έκδοση Fiat Panda Waze με πρωταγωνίστρια γνωστή εφαρμογή

Ελλάδα 3:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα έκδοση Fiat Panda Waze με πρωταγωνίστρια γνωστή εφαρμογή

ΝΕΑ

Νέα έκδοση Fiat Panda Waze με πρωταγωνίστρια γνωστή εφαρμογή

ΝΕΑ

Μια νέα έκδοση του Panda αποκάλυψε η Fiat, ονόματι Waze. Η συγκεκριμένη έκδοση παίρνει το όνομά της από την ομώνυμη εφαρμογή που ενσωματώθηκε στις τεχνολογίες του Panda κάνοντας την πλοήγηση ακόμη πιο ολοκληρωμένη. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το Panda είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που φέρει το όνομα της εφαρμογής Waze η οποία έχει ενσωματωθεί πλήρως στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου. Η συγκεκριμένη εφαρμογή συμβατή με λειτουργικό Android ή iOS, συλλέγει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από άλλους χρήστες που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στον δρόμο και δεν σας οδηγεί απλά στον προορισμό σας. H Waze μεταξύ άλλων σας παρουσιάζει, εναλλακτικές διαδρομές σε περίπτωση αυξημένης κυκλοφορίας, επισημαίνει τυχόν ατυχήματα και τονίζει διάφορα σημεία ενδιαφέροντος, όπως βενζινάδικα.

Η εφαρμογή της Waze είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές πλοήγησης με περισσότερα από 100.000.000 downloads μέχρι σήμερα και η ενσωμάτωσή της με την εφαρμογή “Panda Uconnect” της Fiat είναι πλήρης και έγινε από την Mopar.

fiat-panda-waze-640-2

Advertisement
Advertisement

Με την χρήση της εφαρμογής Waze θα αποφύγετε μποτιλιαρίσματα, θα γλιτώσετε χρόνο στην καθημερινότητά σας θα κάνετε οικονομία σε καύσιμο και θα φτάνετε πάντα στην ώρα σας. Από το κινητό σας μπορείτε να ελέγχετε πλήρως το σύστημα ψυχαγωγίας-ενημέρωσης του Panda, το οποίο φέρει τεχνολογία Bluetooth 2.1 technology, audio streaming αλλά και αναγνώριση φωνητικών εντολών. Ανάμεσα σε αυτά που προσφέρει η Waze, είναι και η υπηρεσία “Find myCar” που σας βοηθά να βρείτε το αυτοκίνητο σας στην περίπτωση που δεν θυμάστε πού παρκάρατε αλλά και η υπηρεσία “My Car” που “ελέγχει” το αυτοκίνητο και γνωρίζει πότε είναι το επόμενο προγραμματισμένο service.

Η έκδοση “Waze” του Fiat Panda ξεχωρίζει από το ανάλογο αυτοκόλλητο στο εμπρός προφυλακτήρα αλλά και το “Cross” look που τονίζεται από τους μαύρους καθρέπτες, τις μπάρες οροφής αλλά και τους μαύρους τροχούς των 15 ιντσών. Διαφορετικές είναι και οι επενδύσεις των καθισμάτων αλλά και το χρώμα του ταμπλό.

Advertisement

fiat-panda-waze-640

Στον εξοπλισμό της έκδοση περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, Bluetooth radio, βάση στήριξης για το smartphone, κλιματισμός, τέσσερις αερόσακοι αλλά και αισθητήρες πίεσης ελαστικών. Η έκδοση Waze θα είναι διαθέσιμη με τον κινητήρα των 1,2 λίτρων και 69 ίππων.

Advertisement