Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Cadillac CT6 V-Sport με 550 ίππους

Ελλάδα 18:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Cadillac CT6 V-Sport με 550 ίππους

ΝΕΑ

Νέα Cadillac CT6 V-Sport με 550 ίππους

ΝΕΑ

Η Cadillac παρουσίασε την εντυπωσιακή έκδοση V-Sport της ανανεωμένης CT6, η οποία φέρει στα σωθικά της τον πρώτο V8 με δύο τούρμπο στην ιστορία της αμερικάνικης εταιρίας! Η ναυαρχίδα των Αμερικανών χρησιμοποιεί για την ακρίβεια ένα V8 χωρητικότητας 4,2 λίτρων με τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία να κάνουν λόγο για 550 ίππους και σχεδόν 87 κιλά ροπής.

Advertisement
Advertisement

Η Cadillac αναφέρει πως ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί από λευκό χαρτί και η δύναμη φτάνει και στους τέσσερις τροχούς με το μοτέρ να συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων. Στον πίσω άξονα έχει τοποθετηθεί και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, με την ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση της CT6 να έχει δεχθεί ανάλογες περιποιήσεις, ενώ προσοχή έχει δοθεί από τους μηχανικούς και τον ήχο που απελευθερώνει η εξάτμιση.

Την εικόνα στην δυναμική συμπεριφορά της ναυαρχίδας των Αμερικανών συμπληρώνουν τα τεράστια δισκόφρενα της Brembo διαμέτρου 19 ιντσών (!), τα οποία συνεργάζονται με τετραπίστονες δαγκάνες που προέρχονται επίσης από την ιταλική εταιρία.

“Η  CT6 V-Sport εξελίχθηκε για να ενθουσιώδεις οδηγούς που θέλουν να συνδυάσουν τα καλύτερα από δύο κόσμους: ένα sports sedan υψηλών επιδόσεων και ένα αυτοκίνητο πολυτελείας με όλες τις ανέσεις και τεχνολογία που υπάρχουν” δήλωσε ο επικεφαλής μηχανικός της CT6, Lyndon Lie.

Advertisement
Advertisement

Στον εξοπλισμό της CT6 V-Sport έχει προστεθεί ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας που φέρει οθόνη ελέγχου-πληροφοριών 10 ιντσών, τεχνολογίας 4G που μπορεί να κάνει αυτόματα τις ανανεώσεις του λειτουργικού του. Φυσικά υπάρχουν και όλα τα συστήματα ασφάλειας που περιμένει κανείς από ένα sedan τέτοιας πολυτέλειας και χλιδής.

Cadillac-CT6-VSport-10-360

Η Cadillac δεν έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες για την νέα έκδοση του κορυφαίου της sedan, ούτε και την ακριβή απόδοση του νέου κινητήρα, κάτι που αναμένεται να γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης την επόμενη εβδομάδα.

Advertisement

Cadillac-CT6-VSport-03-360