Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

NAIAS 2017: Η Honda φροντίζει την οικογένεια

Ελλάδα 7:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

NAIAS 2017: Η Honda φροντίζει την οικογένεια

ΝΕΑ

NAIAS 2017: Η Honda φροντίζει την οικογένεια

ΝΕΑ

Το Honda Odyssey που παρουσιάστηκε στο Ντιτρόιτ (Detroit Auto Show 2017) υιοθετεί σχεδιαστικά στοιχεία που συναντάμε στα νέο Civic και Pilot, ταυτόχρονα διαθέτει LED φωτιστικά τόσο μπροστά όσο και πίσω. Το μήκος του είναι μεγάλο και δυνατό ατού αποτελεί η ευρύχωρη καμπίνα του.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το εσωτερικό του μεγάλου ιαπωνικού πολυμορφικού, δύναται να φιλοξενήσει μέχρι και οκτώ ενήλικους επιβάτες, με τα καθίσματά του να είναι ανεξάρτητα σε ρύθμιση. Το παρών δίνει όπως αναμενόταν η σύγχρονη τεχνολογία και συγκεκριμένα η συνδεσιμότητα, με Apple CarPlay και Android Auto, όπως επίσης και σύνδεση στο internet με 4G LTE, Wi-Fi.

Honda-Odyssey-NAIAS-2017-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Το Honda Odysey ρίχνει μεγάλο βάρος στη μόνωση από τους εξωτερικούς θορύβους, τα εμπρός και πλαϊνά κρύσταλλα γι αυτό το λόγο διαθέτουν ακουστική μόνωση. Μονώσεις προστέθηκαν στο πάτωμα, στο παρμπρίζ αλλά και ανάμεσα στον κινητήρα και την καμπίνα των επιβατών. Εδώ θα βρείτε και το σύστημα Active Sound Control.

Honda-Odyssey-NAIAS-2017-inter-tsiro-640

Το νέο Honda Odyssey κινείται από έναν 3,5-λίτρων V6 βενζινοκινητήρα ισχύος 280 ίππων. Όπως γίνεται αντιληπτό, ταξιδεύει πολύ άνετα και γρήγορα με πλήρες μάλιστα φορτίο. Στη μετάδοση της κίνησης, χρησιμοποιεί είτε ένα στάνταρ 9άρι είτε ένα προαιρετικά 10 σχέσεων αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Advertisement

Honda-Odyssey-NAIAS-2017-cabin-tsiro-640

 

Advertisement