Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Μπροστάρης” στην αυτόνομη οδήγηση η Ford

Ελλάδα 6:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Μπροστάρης” στην αυτόνομη οδήγηση η Ford

ΝΕΑ

“Μπροστάρης” στην αυτόνομη οδήγηση η Ford

ΝΕΑ

Η Ford κατατάσσεται πρώτη στη στρατηγική και δημιουργία αυτόνομων οχημάτων  – σύμφωνα με νέα, ανεξάρτητη Έκθεση της Navigant Research για την ανάδειξη των καλύτερων εταιρειών στο χώρο αυτό. Η εταιρία βλέπει το μέλλον με άλλο μάτι… 

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Στη σχετική έρευνα με θέμα την αυτοματοποιημένη οδήγηση – Navigant Research Leaderboard Report: Automated Driving – αξιολογήθηκαν 18 εταιρείες που ασχολούνται με την εξέλιξη αυτοματοποιημένων συστημάτων οδήγησης, βάσει 10 κριτηρίων όπως όραμα, στρατηγική έλευσης στην αγορά, εταίροι, στρατηγική και αντοχή. Η Ford βρίσκεται στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης των εταιρειών αυτοκίνησης και τεχνολογίας στην ανάπτυξη των αυτόνομων οχημάτων.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα αυτόνομα οχήματα βρίσκονται στο ‘συλλογικό μέλλον’ μας. Αντιπροσωπεύουν μία καθοριστική αλλαγή στον τομέα μεταφορών, που με τη σειρά της θα οδηγήσει στη μεταμόρφωση του κόσμου που ζούμε.

Advertisement
Advertisement

Στη Ford προσπαθούν να ηγηθούν της επανάστασης της αυτόνομης οδήγησης – έχοντας όμως τη φήμη ότι θα ηγηθούν σωστά, θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των πελατών και χτίζοντας μία ισχυρή βάση που επιτρέπει σε αυτή την τεχνολογία να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους.