Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μόνο τετρακίνητη η Lamborghini Aventador

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μόνο τετρακίνητη η Lamborghini Aventador

ΝΕΑ

Μόνο τετρακίνητη η Lamborghini Aventador

ΝΕΑ

Η Lamborghini προσφέρει την Huracan εδώ και λίγα χρόνια και σε πισωκίνητη έκδοση, «ανοίγοντας την όρεξη» στους θιασώτες της πίσω κίνησης και για ανάλογη έκδοση της νέας Aventador. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί, μια και σε αυτή την περίπτωση, το handling θα ήταν δυσεπίλυτος γρίφος για την εξέλιξη και την πώληση του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Επειδή λοιπόν κρίνεται ως δύσκολη στον έλεγχο, η Aventador θα διατίθεται μόνο σε τετρακίνητες εκδόσεις. Το supercar της Lamborghini, θα έβαζε πραγματικά δύσκολα στον οδηγό της αν ήταν πισωκίνητο, οπότε και η απόφαση μοιάζει απόλυτα φυσιολογική. Η επιβεβαίωση της επιλογής αυτής, έρχεται δια στόματος Maurizzio Reggiani που στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, παραδέχτηκε πως το μοντέλο θα συνεχίσει να μας συναρπάζει αλλά μόνο ως τετρακίνητο.

2017-lamborghini-aventador-s-boi-530

Advertisement

Ο επικεφαλής του τμήματος R&D επιβεβαίωσε πως η Aventador θα παραμείνει ως κορωνίδα της μάρκας αλλά επέμεινε πως η επιλογή της μη ύπαρξης δικήνητης έκδοσης, δεν έχει να κάνει μόνο με την ασφάλεια αλλά είναι και θέμα πλήρους αξιοποίησης των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου. Η διάδοχος κατάσταση της Aventador SV λοιπόν, θα είναι σίγουρα ένα τετρακίνητο μοντέλο που σίγουρα θα έχει πολλά να μας πει σε επίπεδο επιδόσεων.

2017-lamborghini-aventador-s-boi-640

Advertisement