Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΜΙΝΙ Metro Runner από το 2023

Ελλάδα 16:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΜΙΝΙ Metro Runner από το 2023

ΝΕΑ

ΜΙΝΙ Metro Runner από το 2023

ΝΕΑ

Νέες και μεγάλες αλλαγές στη γκάμα της ΜΙΝΙ ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης NAIAS στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. Εκτός της ανανέωσης της υπάρχουσας γκάμας με ένα facelift, από την εταιρεία περιμένουμε νέες εκδόσεις που θα βασίζονται σε καινούργια πλατφόρμα και μια από αυτές θα είναι η Metro Runner.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Η ανανέωση στην εμφάνιση του MINI ήταν μια από τις ειδήσεις που προέκυψαν στο πλαίσιο της έκθεσης NAIAS. Η είδηση που κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα την αναμονή για τις επόμενες κινήσεις της εταιρείας, είναι αυτή που επιβεβαιώνει το σχεδιασμό μιας νέας πλατφόρμας που θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή νέων εκδόσεων του δημοφιλούς μοντέλου.

MINI-297-boi-530

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο μοντέλο που θα βασιστεί στην πλατφόρμα αυτή, θα παρουσιαστεί το 2023 και θα είναι η αναβίωση του Metro Runner. Στα σχέδια της εταιρείας είναι και η συνέχεια στις αναβιώσεις, με το Metro Cruiser που θα είναι επί της ουσίας μια παραλλαγή του Clubman. Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για το μέλλον της ανοιχτής εκδοχής του μοντέλου, με το MINI Cabrio να πηγαίνει προς κατάργηση.

Advertisement

MINI-308-boi-640