Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Millward Brown: Πολυτιμότερη εταιρία η Toyota

Ελλάδα 7:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Millward Brown: Πολυτιμότερη εταιρία η Toyota

ΝΕΑ

Millward Brown: Πολυτιμότερη εταιρία η Toyota

ΝΕΑ

Η Toyota κατέκτησε για ακόμη μια φορά τον τίτλο της πιο πολύτιμης αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο, με βάση την έρευνα της Millward Brown. Η ιαπωνική εταιρία κράτησε την πρώτη θέση, ενώ σημειώστε πως το εμπορικό σήμα της ανέρχεται στα 28,6 δισεκατομμύρια δολάρια (-3%).

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Πίσω της στη δεύτερη θέση κατετάγη η BMW με εμπορική αξία 24,5 δις δολάρια (-8%) και τρίτη η Mercedes-Benz, με 23,5 δις δολάρια (+4%). Πιο κάτω συναντάμε τις Ford (13,1 δις δολάρια), Honda (12,2 δις δολάρια), Nissan (11,3 δις δολάρια), Audi (9,4 δις δολάρια), Tesla (5,9 δις δολάρια), Land Rover (5,5 δις δολάρια) και Porsche (5,1 δις δολάρια).

Είναι προφανές πως τα επόμενα χρόνια η μάχη θα κορυφωθεί, γι αυτό ίσως το λόγο, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων προτρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις και να μην έπονται αυτών γιατί οι προκλήσεις είναι μεγάλες και η πίτα δεν είναι ικανή να ταΐσει τους πάντες. Δεν είναι τυχαίο, πως πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες, «καίγονται» να τελειώσουν πρώτες τις έρευνες και να έχουν στη φαρέτρα τους πειστικές προτάσεις, για την ηλεκτροκίνηση, την αυτόνομη οδήγηση, ακόμη και για τα ιπτάμενα οχήματα του μέλλοντος.

Advertisement
Advertisement