Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μικρό αυτόνομο ηλεκτρικό από την Audi;

Ελλάδα 14:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μικρό αυτόνομο ηλεκτρικό από την Audi;

ΝΕΑ

Μικρό αυτόνομο ηλεκτρικό από την Audi;

ΝΕΑ

Η Audi σκοπεύει μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών από τώρα, να εντάξει στην παραγωγή της ένα νέο μικρό αυτόνομο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, το οποίο αναμένεται να εισάγει την εταιρία στα απαιτητικά δεδομένα της σύγχρονης εποχής που έπεται. Θα το πράξει;

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η πρόθεση των ανθρώπων της Audi δεν είναι μόνο να φτιάξουν και να εξελίξουν την αυτόνομη οδήγηση και τα συστήματά της αποκλειστικά για τα μεγάλα και ακριβά αυτοκίνητα. Η κίνηση ματ μεταξύ των κατασκευαστών θα ήταν να προλάβει τους υπόλοιπους, χτίζοντας μικρά αυτόνομα αυτοκίνητα, ικανά να μπουν στη μαζική παραγωγή. Είναι ένα στοίχημα που μένει να δούμε εάν θα κερδηθεί από τον γερμανικό όμιλο.

Το A0 e-tron όπως θα βαπτιστεί το μικρό ηλεκτρικό όχημα, θα διαθέτει ελκυστική σχεδίαση στα πρότυπα των αυτοκινήτων πόλης, καθώς επίσης και μικρότερες εξωτερικές διαστάσεις από τις αντίστοιχες του Audi A1, παρότι μπορεί να χρησιμοποιεί μια τροποποιημένη πλατφόρμα του τελευταίου. Γίνεται σαφές πως η Audi εάν προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, εξαπλώνεται αρκετά στις μικρές κατηγορίες, εκεί όπου οι όγκοι πωλήσεων είναι εξ’ ορισμού μεγάλοι.

Advertisement
Advertisement