Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes Summer

Mικρή αναβάθμιση για το Mercedes Citan

Ελλάδα 15:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mικρή αναβάθμιση για το Mercedes Citan

Mercedes Summer

Mικρή αναβάθμιση για το Mercedes Citan

Mercedes Summer

Το ελαφρύ επαγγελματικό της Mercedes ανανεώνεται στα σημεία και λανσάρεται στην ελληνική αγορά. Ας δούμε τις διαφορές του αναβαθμισμένου Citan για το 2017.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τη Mercedes τα βασικά στοιχεία του Citan MY2017 είναι η ακόμη χαμηλότερη η κατανάλωση καυσίμου, η αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και ο ανανεωμένος σχεδιασμός εξωτερικά & εσωτερικά σε συνδυασμό με την εξαιρετική οδική συμπεριφορά του.

Η εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση περιλαμβάνονται στα δυνατά του σημεία ενώ με μεταφορική ικανότητα έως 3,8 m3 μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του επαγγελματία. Τα τρία διαφορετικά μήκη αμαξώματος καθώς και οι τρεις διαφορετικές εκδόσεις ισχύος κινητήρα συνεχίζουν να υπάρχουν στην γκάμα (1,2 τούρμπο βενζίνης και 1,5 diesel από 75 ίππους).

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά στην ασφάλεια, το Citan εξοπλίζεται με ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ADAPTIVE ESP® (Electronic Stability Program), ABS (anti-lock braking system), ASR (acceleration skid control), BAS (hydr.Brake Assist) και EBD (electronic brake force distribution). Τα διαστήματα συντήρησης ορίζονται ανά 40.000 km.
Νέες αισθητικές επιλογές στο εσωτερικό του οχήματος, με δυνατότητα επιλογής κόκκινων ραφών στο τιμόνι, τα καθίσματα και το μοχλό ταχυτήτων ή ακόμα και κόκκινες ή μεταλλικές λεπτομέρειες στον επιλογέα ταχυτήτων, το τιμόνι και τους αεραγωγούς θέρμανσης / ψύξης.