Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με μικρές αλλαγές το ανανεωμένο Nissan Juke

Ελλάδα 5:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με μικρές αλλαγές το ανανεωμένο Nissan Juke

ΝΕΑ

Με μικρές αλλαγές το ανανεωμένο Nissan Juke

ΝΕΑ

Με τον ανταγωνισμό στα μικρά SUV να έχει πάρει φωτιά η Nissan δίνει στο Juke μια πινελιά φρεσκάδας προθέτοντας στη γκάμα του νέες εκδόσεις.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το στοιχείο ανανέωσης στις νέες εκδόσεις του Juke αφορά ουσιαστικά την προσθήκη νέων τεχνολογιών σε συνδυασμό  με μικρές αισθητικές επεμβάσεις.

Σε ότι αφορά την εικόνα του Juke εκτός από τους χρωματικούς συνδυασμούς, υπάρχουν περιορισμένες αλλαγές στη γρίλια της μάσκας, στα πλαϊνά φλας των καθρεπτών ενώ έχουν αυξηθεί οι επιλογές για τις ζάντες στις οποίες υπάρχει δυνατότητα διχρωμίας.

Εξωτερικά είναι διαθέσιμοι διάφοροι συνδυασμοί διακοσμητικών στοιχείων στους προφυλακτήρες, στις πόρτες και τα καλύματα των καθρεπτών ενώ από την έκδοση Acenta θα υπάρχουν φώτα LED.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον στην λίστα των επιλογών προτίθενται δύο νέοι χρωματισμοί, ο Vivid Blue και ο Chestnut Bronze.

Αντίστοιχα στο εσωτερικό διατίθενται δύο επιπλέον χρωματικές επιλογές, οι Energy Orange και Power Blue ενώ βελτιωμένη ποιότητα θα έχουν οι δερμάτινες επενδύσεις στο τιμόνι και σε άλλες λεπτομέρειες του διάκοσμου.

Τέλος το Juke ανάλογα με την εξοπλιστική έκδοση θα προσφέρει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ασφάλειας της Nissan.

Advertisement

2018-nissan-juke-687654345676harpi640