Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Mercedes G-Class στην πραγματική της διάσταση

Ελλάδα 10:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια Mercedes G-Class στην πραγματική της διάσταση

ΝΕΑ

Μια Mercedes G-Class στην πραγματική της διάσταση

ΝΕΑ

Μια πλήρως ανακατασκευασμένη πρώην στρατιωτική Mercedes G-Class μας θυμίζει πως ο αυθεντικός προσδιορισμός της αφορά ένα σκληροτράχηλο εκτός δρόμου όχημα και όχι ένα πολυτελές SUV με στόχο την προσέλκυση των βλεμμάτων.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Η σκέψη των περισσότερων όταν αναφερόμαστε σήμερα στην G-Class πάει αυτόματα στην κτηνώδη AMG G63, ωστόσο μια ανακατασκευασμένη στη Γερμανία πετρελαιοκίνητη έκδοση της μας υπενθυμίζει το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε το καθαρόαιμο 4×4 της Mercedes.

Forget The AMGs - This “Wolf” G-Class Is What Merc's 4x4 Is Really About-harpi530

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μια πρώην στρατιωτική G-Wagen του 1990 που δέχθηκε μια ολική ανακατασκευή σε αμάξωμα και μηχανικά μέρη. Για το χρωματισμό της επιλέχθηκε μια κίτρινη απόχρωση, ενώ τοποθετήθηκε ενισχυμένος συμπλέκτης της Sachs, ανάρτηση που προσφέρει επιπλέον αύξηση του ύψους κατά 5 εκατοστά, φρένα της Brembo και ζάντες 15 ιντσών με μεγάλα ελαστικά Mud Terrain 33 ιντσών.

Ο εσωτερικός διάκοσμος ακολουθεί τον εξωτερικό χρωματισμό ενώ διατηρήθηκε ο αυθεντικός πεντακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας των 2.5 λίτρων, το πλήρως ανακατασκευασμένο κιβώτιο πέντε σχέσεων και τα μπλοκέ εμπρός και πίσω διαφορικά.

Σύμφωνα με τον πωλητή του αυτοκινήτου η συγκεκριμένη G-Wagen που πλέον βρίσκεται στο Oregon των Η.Π.Α., έχει στο οδόμετρο 80.000 χιλιόμετρα και πλέον είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση περιμένοντας τον αγοραστή που θα την επιλέξει για τις πραγματικά εκπληκτικές εκτός δρόμου δυνατότητες που διαθέτει.

Advertisement

Forget The AMGs - This “Wolf” G-Class Is What Merc's 4x4 Is Really About-harpi640

 

Advertisement