Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία κολασμένη BMW M4

Ελλάδα 13:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία κολασμένη BMW M4

ΝΕΑ

Μία κολασμένη BMW M4

ΝΕΑ

Μπορεί κατά καιρούς διάφοροι βελτιωτές να παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή, έχοντας ως βάση τη BMW M4, αλλά η πρόταση της ADV1 πραγματικά είναι από τις ξεχωριστές, κυρίως σε ότι αφορά την αισθητική προσέγγιση.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Βασικό οπτικό γνώρισμα της συγκεκριμένης M4 είναι ασφαλώς οι πανέμορφες σφυρήλατες ζάντες M.V2 CS, διαστάσεων 20 ιντσών, οι οποίες προσφέρονται σε δύο αποχρώσεις (Brushed Red και Gloss Clear). Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει το νέο αεροδυναμικό πακέτο, που περιλαμβάνει carbon καλύμματα καθρεπτών, πλαϊνά skirts, πίσω αεροτομή, καθώς και ανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα.

alpine-white-bmw-f82-m4-modified-aftermarket-red-rims-adv1-wheels-h-chariatis-530

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο αναβαθμισμένος εξακύλινδρος twin-turbo κινητήρας των 3,0 λίτρων. Χάρη στις απαραίτητες αλλαγές, όπως τα αναβαθμισμένα turbo και η νέα εξάτμιση από τιτάνιο της Akrapovic, η ισχύς έχει αυξηθεί από τους 431 PS στους 712 PS. Εκτός αυτού, η συγκεκριμένη M4 διαθέτει αναβαθμισμένο συμπλέκτη SSP Spec R, για να μπορεί να ελέγξει την αυξημένη ιπποδύναμη, νέους άξονες, αλλά και ρυθμιζόμενη ανάρτηση της KW.

Advertisement

alpine-white-bmw-f82-m4-modified-aftermarket-red-rims-adv1-wheels-a-chariatis-640