Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Μετράει βραβεία η Audi

Ελλάδα 14:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετράει βραβεία η Audi

AUDI

Μετράει βραβεία η Audi

AUDI

Το τελευταίο τρίμηνο, ήταν μία περίοδος… απονομών για την Audi καθώς τα μοντέλα της έλαβαν διακρίσεις ανά τον κόσμο! Η γερμανική εταιρεία κλείνει με αυτόν τον τρόπο ιδανικά τη χρονιά.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά:

2016 Auto Trophy
Οι αναγνώστες της Auto Zeitung προσέφεραν στη μάρκα από το Ίνγκολσταντ συνολικά επτά βραβεία! Στα A1, Q2, Q5, A5 Sportback και Q7. Παράλληλα, έδωσαν στην Audi την πρώτη θέση και στις κατηγορίες «Καλύτερου Σχεδιασμού» και «Καλύτερης μάρκας».

Advertisement
Advertisement

Golden Steering Wheel
Εδώ οι Γερμανοί είχαν διπλή νίκη, με τα Q2 και A5 Coupe να κυριαρχούν στις κατηγορίες «Compact SUV» και «Sports Cars». Τα αποτελέσματα προέκυψαν τόσο από βαθμολογία ειδικών όσο και από ψηφοφορία αναγνωστών του περιοδικού Auto Bild και της εφημερίδας Bild am Sonntag.

Crash Tests στις ΗΠΑ
Το IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) έδωσε στα A4 και Q5 βαθμολογία Top Safety Pick+ και στα A3, Q7 και A6 βαθμολόγηση Top Safety Pick.

Audi-A3_C640

Advertisement

Βραβείο στις ΗΠΑ
To Α4 ήταν ο νικητής της κατηγορίας «Πολυτελές Αυτοκίνητο» στα βραβεία «Kelley Blue Book Best Buy».

Τρεις πρωτιές στην Αυστραλία
Η Audi ξεχώρισε σε τρεις κατηγορίες των Βραβείων Ετήσιων Πωλήσεων στη χώρα των καγκουρό. Το A4 Sedan πήρε τον τίτλο στην κατηγορία «Καλύτερο premium αυτοκίνητο κόστους κάτω των $100 χιλιάδων» ενώ το Q7 στην κατηγορία «Καλύτερο SUV κόστους άνω των $50 χιλιάδων». Τέλος το A3 Sportback e-tron αναδείχθηκε «Καλύτερο Αυτοκίνητο Πόλης».

Advertisement

«Best for Big Miles»
Το Α4 επιβλήθηκε του ανταγωνισμού στην κατηγορία «Καλύτερο Όχημα για Μεγάλες Αποστάσεις», στα βραβεία του περιοδικού Top Gear!

J.D. Power
Η Audi έδειξε το δρόμο και στην έρευνα J.D. Power που έγινε στο Μεξικό και στην οποία συμμετείχαν 9.400 ιδιοκτήτες αυτοκίνητων. Εκεί τα Α1 και Α5 κέρδισαν βραβεία στις κατηγορίες τους.

Advertisement

Σαρωτική στη Νότια Αφρική
Η γερμανική μάρκα ήταν μπροστά σε πολλές κατηγορίες της έρευνας ποιότητας οχημάτων
IPSOS.  Στην κατηγορία «Καλύτερο Hatchback» με τα A1 και A3 Sportback, στην κατηγορία «Μεσαίο Seadan» με τα A4 και A5 Sportback, με το A3 Sedan στην κατηγορία «Καλύτερο Sedan» και με το A5 Coupe στην κατηγορία «Sports Coupe». Τα Q5 και Q3 διακρίθηκαν στην κατηγορία «Small RV» ενώ  μέσα από την έρευνα στην οποία συμμετείχαν 30.000 οδηγοί, η Audia αναδείχθηκε η «Καλύτερη Πολυτελής Μάρκα Επιβατικών Οχημάτων».

«Ταύρος» το Q2
Συνέχεια με την Ισπανία όπου οι αναγνώστες του C&D ανέδειξαν το Q2 ως «Αυτοκίνητο της Χρονιάς».

«Το καλύτερο εισαγόμενο»
Αυτός ο τίτλος ήρθε στη μακρινή Ιαπωνία και αφορά φυσικά όσα οχήματα κυκλοφορούν στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου αλλά προέρχονται από το εξωτερικό.

Product Placement Award
Η Audi κέρδισε και το βραβείο καλύτερης τοποθέτησης προϊόντος σε κινηματογραφική ταινία, στην Branded Entertainment Summit ProPKo. Αυτό ήρθε για τη συμμετοχή της στην ταινία «Captain America» της Marvel.

A7-2015-g640

Red Dot: Brand of the Year 2016
Αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις, με τους κριτές των βραβείων Red Dot να της δίνουν για πρώτη φορά τον τίτλο της «Μάρκας της Χρονιάς» στον τομέα του σχεδιασμού επικοινωνίας. Οι Γερμανοί έφτασαν σε αυτή χάρη στην ποικιλία επιτυχημένων Project, που έφταναν τα 17!

Και τέλος…
… η εταιρεία ερευνών YouGov πραγματοποίησε έρευνα για την εφημερίδα  Handelsblatt και ανέδειξε την Audi «Μάρκα της Χρονιάς» στην κατηγορία «Αυτοκίνηση» για το 2016.