Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μετέτρεψε Lamborghini Aventador σε εξομοιωτή οδήγησης

Ελλάδα 21:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μετέτρεψε Lamborghini Aventador σε εξομοιωτή οδήγησης

ΝΕΑ

Μετέτρεψε Lamborghini Aventador σε εξομοιωτή οδήγησης

ΝΕΑ

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως οι σύγχρονοι εξομοιωτές οδήγησης μπορούν να προσφέρουν ατελείωτες ώρες απόλαυσης, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να βρεθούν πίσω από το τιμόνι ονειρικών αυτοκινήτων σε αντίστοιχα θρυλικές πίστες και διαδρομές.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Ωστόσο όσο ρεαλιστική και αν έχει γίνει η αίσθηση σε οδηγικό επίπεδο δεν είναι δυνατό να επιτευχθούν αντίστοιχα αληθοφανείς συνθήκες σε ότι αφορά το περιβάλλον. Με αυτό στο μυαλό του, ένας ενθουσιώδης φίλος του αυτοκινήτου αλλά και των παιχνιδιών οδήγησης αποφάσισε να δώσει στην εξομοίωση μια πραγματικά ακραία διάσταση μετατρέποντας μια Lamborghini Aventador σε βάση χειρισμού για το παιχνίδι Forza Motorsport 7.

Όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο όλη η εγκατάσταση έχει γίνει στο εσωτερικό πάρκινγκ ενός σπιτιού, το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα στούντιο παιχνιδιού. Έχοντας κάνει όλες τις σχετικές μετατροπές στην Aventador και επιλέγοντας το ίδιο αυτοκίνητο στο παιχνίδι, ο παίκτης έχει την δυνατότητα χρήσης του τιμονιού όπως και όλων των χειριστηρίων της πραγματικής Lamborghini για να ελέγχει την εικονική.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο οικονομικοί τρόποι να παίξεις το Forza Motorsport 7, όμως αμφιβάλουμε αν υπάρχει πιο ρεαλιστικός τρόπος για να οδηγήσεις την Aventador σε αυτό.