Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes S-Class Cabrio by Brabus

Ελλάδα 18:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes S-Class Cabrio by Brabus

ΝΕΑ

Mercedes S-Class Cabrio by Brabus

ΝΕΑ

Δεν είναι συνηθισμένο να βλέπουμε βελτιωμένα πανίσχυρα αυτοκίνητα με λευκό αμάξωμα, όμως η Brabus αποφασίζει να παρουσιάσει μια νέα «φτιαγμένη» Mercedes S-Class Cabrio σε αυτό το χρώμα, προσφέροντάς της 850 άλογα και πολλές άλλες αλλαγές.

Advertisement
Advertisement

Kώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η βελτιωμένη Brabus Mercedes S-Class Cabrio ενσωματώνει ένα πλήρες bodykit φτιαγμένο από ανθρακονήματα, το οποίο αποτελείται από πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή και διαχύτη, αλλά και νέο σπόιλερ χαμηλά στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα.Η custom γρίλια της Brabus και οι νέοι μεγαλύτεροι τροχοί ολοκληρώνουν τις εξωτερικές αλλαγές της πανέμορφης αυτής Mercedes S-Class Cabrio.

Περνώντας στο εσωτερικό, η γερμανική βελτιωτική φίρμα δημιουργεί ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αφού σχεδόν το 90% όλης της καμπίνας ντύνεται με πανάκριβα κόκκινα δέρματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τα πατάκια είναι φτιαγμένο από κόκκινο σταμπαριστό δέρμα, με μόνο τους αεραγωγούς και τα πεντάλ να έχουν αλουμινένιες επενδύσεις, μαζί με κάποιες μαύρες λεπτομέρειες στο ταμπλό και την κονσόλα. Κάτω τώρα από το μπροστινό καπό της πραγματικά εντυπωσιακής αυτής Mercedes S-Class Cabrio, κρύβεται ο 6λιτρος, 5,5 λίτρων κινητήρας της Mercedes-AMG, ο οποίος ύστερα από την προσθήκη νέων διπλών τούρμπο και μια σειρά από άλλες αλλαγές, αποδίδει 850 άλογα και 1.450 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

Στο πεδίο των επιδόσεων, ο πανίσχυρος κινητήρας της Brabus 850 Cabrio είναι ικανός να την επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,5 sec, χαρίζοντάς της τελική ταχύτητα 350 km/h. Σημειώστε ότι η γερμανική εταιρεία προσφέρει και μια πιο «light» έκδοση αναβάθμισης με 700 άλογα.