Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes

Η Mercedes καλύπτει τα κενά της

Ελλάδα 2:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes καλύπτει τα κενά της

Mercedes

Η Mercedes καλύπτει τα κενά της

Mercedes

Με βασικό οδηγό την αξιόμαχη πλατφόρμα MFA2, η Mercedes σκαλίζει τη γκάμα της και βγάζει πραγματικούς άσσους από τα μανίκια της. Δυο μοντέλα που έλειπαν από το εμπορικό οπλοστάσιο της, ετοιμάζονται ήδη. Ας τα γνωρίσουμε.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Πολύ κουβέντα ομολογουμένως έχει γίνει για την τελευταία Mercedes A-Class. Ναι όντως έκανε στροφή 180 μοιρών συγκριτικά με το πολυμορφικό παρελθόν της και δέχτηκε θετικές κριτικές γι αυτό. Μόνο που οι κλασικοί αγοραστές και δη οικογενειάρχες, έψαχναν απεγνωσμένα την τριών όγκων εκδοχή της.

Μη μου πείτε πως αυτό το κενό το κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο η Mercedes CLA, γιατί η εταιρία το αρνείται κατηγορηματικά και εντάσσει το τετράθυρο κομψοτέχνημα στα αμιγώς coupe οχήματα. Δεν έχει άδικο. Κάπου εδώ υπάρχει χώρος για ένα κλασικό sedan με χώρους και πιο γήινη εμφάνιση που δεν θα ξενίσει τους συντηρητικούς πελάτες της φίρμας.

Advertisement
Advertisement

Mercedes-A-Class-sedan-tsiro-640

Στον αντίποδα, σύντομα πρόκειται να δούμε την πολυχρηστική αδελφή της Mercedes GLA με τον κωδικό Mercedes GLB. Περισσότεροι χώροι, 7θέσια διάταξη, αλλά και στιλ από τις μεγαλύτερες Merc στο χώρο των ημίψηλων τζιποειδών.