Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes

Mercedes GLA από πόσο;

Ελλάδα 23:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes GLA από πόσο;

Mercedes

Mercedes GLA από πόσο;

Mercedes

Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες προκύπτουν όταν ένα μοντέλο βρίσκεται στην ώριμη φάση του βίου του. Όπως συμβαίνει δηλαδή με την GLA της Mercedes-Benz. Το όχημα ελεύθερου χρόνου με το κύρος και την ποιότητα της γερμανικής φίρμας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι αρετές της είναι γνωστές και κυρίως αναγνωρισμένες εδώ και καιρό. Η GLA με τον εκδρομικό χαρακτήρα και την ποιοτική κύλιση αναλαμβάνει να σε μεταφέρει στον προορισμό σου ατσαλάκωτο. Είτε πρόκειται για άσφαλτο είτε για χώμα.

Το τελευταίο διάστημα, αποτελεί την καλύτερη περίοδο για να την αποκτήσει κάποιος, αφού, η GLA 180d, εκείνη δηλαδή με τον diesel κινητήρα των μόλις 1,5 λίτρων και απόδοση τους 109 αξιόμαχους ίππους, κοστίζει 32.980 ευρώ από 37.217 ευρώ που κόστιζε μέχρι πρότινος!

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω του πλούσιου εξοπλισμού που διαθέτει και ο οποίος μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνει όλο το ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό πακέτο ασφάλειας και άνεσης, μαζί με αυτόματο κιβώτιο, μεταλλικό χρώμα, κάμερα οπισθοπορείας, smartphone integration, αλλά και πακέτο urban. Μαζί με πέντε χρόνια εγγύηση, πέντε χρόνια service, πέντε χρόνια οδική βοήθεια και αναβάθμιση εξοπλισμού.