Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes Summer

Mercedes-AMG GT R: Το τέρας της Πράσινης Κόλασης

Ελλάδα 14:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes-AMG GT R: Το τέρας της Πράσινης Κόλασης

Mercedes Summer

Mercedes-AMG GT R: Το τέρας της Πράσινης Κόλασης

Mercedes Summer

Μπορεί το Νίρμπουργκρινγκ να έχει εδώ και μισό περίπου αιώνα το προσωνύμιο «Πράσινη Κόλαση», όμως η Mercedes-AMG δίνει νέα διάσταση στο χαρακτηρισμό χάρη στο video που σας παραθέτουμε σήμερα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πρωταγωνίστρια είναι η νέα GT R. Συμπρωταγωνιστής ο άσος της Formula 1, Lewis Hamilton. Που οδηγεί το γερμανικό θηρίο των 585 αλόγων στο σιρκουί των λόφων του Άιφελ. Μόνο που… τονίζοντας τον άγριο χαρακτήρα της διαδρομής, το σκηνικό διαφοροποιείται, δυσκολεύει. Κι ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής παίρνει τα μέγιστα από τον V8 Twin-Turbo για να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.

Με αρωγό την ευελιξία της GT R, την εκτενώς τροποποιημένη ανάρτησή της, τη βελτιωμένη της αεροδυναμική αλλά και το μειωμένο της βάρος. Τις αυξημένων διαστάσεων αεροτομές, τα ενεργά μέση στο «πρόσωπό» της, τους μεγάλους αεραγωγούς και τον τρομακτικό της διαχύτη. Και η λίστα έχει κι άλλα, όπως το σύστημα active rear-wheel steering ή το εννέα (!) ρυθμίσεων σύστημα ηλεκτρονικά ελεγχόμενης πρόσφυσης.

Advertisement
Advertisement

Με την απόλυτη Mercedes-AMG, που είναι μπολιασμένη από αγωνιστική τεχνολογία, να είναι βαμμένη στο αρμοστό «AMG Green Hell Magno» χρώμα που την κάνει να ταιριάζει πλήρως με το φυσικό περιβάλλον, τη θρυλική διαδρομή στην οποία εξελίχθηκε.

Τέτοια είναι η αίσθηση που δίνει που επιστρέφοντας στα pit ο Hamilton συνειδητοποιεί πως με το που απενεργοποιεί τον κινητήρα, το σκηνικό γύρω του αλλάζει. Καμία διάθεση για ξεκούραση, του δίνει ξανά ζωή και η ζούγκλα τον περιμένει. Ακόμα κι αν θέλει να πάει βόλτα με παρέα…

Περισσότερα πατώντας Play!

Advertisement