Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-AMG A 45 με 550 ίππους από την Posaidon

Ελλάδα 3:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mercedes-AMG A 45 με 550 ίππους από την Posaidon

ΝΕΑ

Mercedes-AMG A 45 με 550 ίππους από την Posaidon

ΝΕΑ

Αν η “βασική” έκδοση της Mercedes-AMG A 45 δεν σας είναι αρκετή για κάποιο λόγο, τότε ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος με το ανορθόγραφο όνομα μπορεί να έχει τη λύση που ψάχνετε. Με τροποποιήσεις στην εισαγωγή, νέο υπερσυμπιεστή, αναθεωρημένο σύστημα ψύξης και ECU, αγωνιστικά μπουζί, σύστημα ψεκασμού νερού-μεθανόλης και ένα ολοκαίνουριο σύστημα εξαγωγής, εξελιγμένο για την περίσταση, η ισχύς του στάνταρ μοντέλου ανεβαίνει από τους “μόλις” 381 ίππους στους πιο… αποδεκτούς 550.

Advertisement
Advertisement

Ανάλογο φούσκωμα βλέπουμε και στην ροπή που έχει ανέβει στα 67,3 κιλά, από τα 48,4 κιλά που αποδίδει ο δίλιτρος κινητήρας στην στάνταρ μορφή του. Μάλιστα η Posaidon αναφέρει ότι πρόκειται περί… περιορισμού και πως το συγκεκριμένο νούμερο μπορεί να πάει και ψηλότερα. Μετατροπές έχουμε και στο 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, για την σωστή συνεργασία του με το σημαντικά ισχυρότερο μοτέρ, που στέλνει τη δύναμή του και στους τέσσερις τροχούς.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Posaidon ασχολείται με το hatchback της Mercedes, με την προηγούμενη μετατροπή της, πριν από δύο περίπου χρόνια, να αποδίδει 485 ίππους, αρκετούς για μια τελική ταχύτητα της τάξης των 311 χλμ./ώρα. Μάλλον θα τα καταφέρει καλύτερα αυτή τη φορά, τι λέτε;

2018-mercedes-amg-a45-posaidon-640

Advertisement
Advertisement

2018-mercedes-amg-a45-posaidon-640-2