Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το «μέλλον» της Cadillac

Ελλάδα 1:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το «μέλλον» της Cadillac

ΝΕΑ

Το «μέλλον» της Cadillac

ΝΕΑ

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες δουλεύουν πυρετωδώς με το βλέμμα στο μέλλον, με τομείς όπως η ηλεκτροκίνηση και η αυτόνομη οδήγηση να αποτελούν τα βασικά πεδία μάχης. Όμως όσο αυτές ξοδεύουν εκατομμύρια και έρευνα και εξέλιξη, έρχονται ιδέες ανεξάρτητων σχεδιαστών να τραβήξουν το μάτι βασισμένες μόνο σε διάθεση και φαντασία!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όπως αυτή του Ray Yu από τη Πασαντίνα της Καλιφόρνια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο νεαρός σχεδιαστής βασίστηκε στο εσωτερικό της Cadillac CTS και δημιούργησε τη δική του ερμηνεία σχετικά με το πως θα είναι αυτό στο όχι και τόσο μακρινό 2025.

Στα σχέδια που δημοσίευσε στο Behance.net, είναι εμφανής η προσπάθειά του να μη παρεκκλίνει από το βασικό σχεδιαστικό DNA του εσωτερικού του εν λόγω μοντέλου. Διατηρεί την οδηγοκεντρική φιλοσοφία και τα τραπεζοειδή σχέδια.

Advertisement
Advertisement

Αφορά φυσικά την εποχή που ο άνθρωπος μπορεί να είναι απλά επιβάτης, αφήνοντας το τιμόνι (που αναδιπλώνεται) και ξαπλώνοντας στο κάθισμα για να παρακολουθήσει μία ταινία, η οποία θα μπορεί να προβάλλεται στο παρμπρίζ του οχήματος!

Τα μπροστινά καθίσματα έχουν ξύλινο πλαίσιο και ενσωματωμένη οθόνη στο πάνω μέρος, για τη ψυχαγωγία των πίσω επιβατών. Τι λένε άραγε εκεί στην Cadillac; Έπεσε μέσα ο Yu σχετικά με τα μελλοντικά σχέδιά τους;

cadillac-2025-rayYu-e640short cadillac-2025-rayYu-c640shortcadillac-2025-rayYu-a640short cadillac-2025-rayYu-d640short