Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«MEGANE OPEN DAYS» από τη Renault

Ελλάδα 16:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«MEGANE OPEN DAYS» από τη Renault

ΝΕΑ

«MEGANE OPEN DAYS» από τη Renault

ΝΕΑ

Το νέο Renault Μegane προκαλεί με το δυναμικό του χαρακτήρα και προσκαλεί το κοινό, να ανακαλύψει τη μοναδική του οδηγική αίσθηση στα “MEGANE OPEN DAYS” που θα πραγματοποιηθούν στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Renault από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 8 Ιουλίου.

Advertisement
Advertisement


Με τα “MEGANE OPEN DAYS” που θα πραγματοποιηθούν από τις 26 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Renault σε όλη την Ελλάδα προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει τη μοναδική οδηγική αίσθηση που προσφέρει το νέο Renault Megane. Παράλληλα το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά όλα τα προηγμένα συστήματα του μοντέλου, όπως το σύστημα πολυμέσων R-Link2 με την κάθετη οθόνη αφής των 8,7’’, αλλά και το αποκλειστικό σύστημα multisense που διαμορφώνει το χαρακτήρα του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Παράλληλα στα πλαίσια των MEGANE OPEN DAYS, θα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ένα ειδικό πλαίσιο προνομίων για την απόκτηση του νέου Renault Megane, το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προνομιακό επιτόκιο 3,9%, καθώς βεβαίως και 5 χρόνια δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση.