Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με εντυπωσιακή σχεδίαση η νέα Alfa Romeo Giulietta

Ελλάδα 7:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με εντυπωσιακή σχεδίαση η νέα Alfa Romeo Giulietta

ΝΕΑ

Με εντυπωσιακή σχεδίαση η νέα Alfa Romeo Giulietta

ΝΕΑ

Οι Ιταλοί εργάζονται πάνω στη 2η γενιά της Alfa Romeo Giulietta η οποία αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στην επόμενη χρονιά.

Advertisement
Advertisement

Kώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Μετά τις Giulia & Stelvio ο πήχης για την Alfa Romeo έχει ανέβει αρκετά ψηλά. Πλέον οι ιθύνοντες της Alfa Romeo εργάζονται πάνω σε νέα μοντέλα με το πρώτο εξ αυτών να είναι η επόμενη Giulietta. Στόχος των Ιταλών είναι να βρεθούν στο επίκεντρο της premium μικρομεσαίας κατηγορίας και να κάνουν τη διαφορά σε επίπεδο εμφάνισης και οδικής συμπεριφοράς.

Τα ψηφιακά σχέδια που σας παρουσιάζουμε προέρχονται από ανεξάρτητο σχεδιαστή, ονόματι Gianmarco Giacchina, και μας δείχνουν τη σχεδιαστική φιλοσοφία που θα μπορούσε να ακολουθήσει το μοντέλο παραγωγής. Έτσι, με βάση τις εικόνες έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά δυναμικό σύνολο που σίγουρα θα θέλαμε να λάβει σοβαρά υπόψη η Αlfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες πληροφορίες που γνωρίζουμε για το μοντέλο, η Giulietta θα βασιστεί πάνω σε μια νέα πισωκίνητη πλατφόρμα και κύριο στοιχείο της θα είναι και πάλι η σπορτίφ οδική συμπεριφορά. Στην γκάμα θα δούμε, μεταξύ άλλων, μια έκδοση με 2λιτρο τούρμπο βενζίνης & ισχύ στα 280 άλογα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το ιταλικό μικρομεσαίο αυτοκίνητο θα έχουμε μέσα στους επόμενους μήνες καθώς η αποκάλυψή του αναμένεται μέσα στο 2018.