Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

McLaren 1016 Industries: “Επικό κράτημα…”

Ελλάδα 15:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

McLaren 1016 Industries: “Επικό κράτημα…”

ΝΕΑ

McLaren 1016 Industries: “Επικό κράτημα…”

ΝΕΑ

Για τη μεγάλη πλειοψηφία των ιδιοκτητών, η σειρά των McLaren προσφέρει επιδόσεις πολύ καλύτερες από ότι θα περίμενες. Ωστόσο, για εκείνους που θέλουν λίγο περισσότερο, η 1016 Industries έχει την απάντηση χάρη στο καινούργιο τους aerokit για το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Αντί να προσθέσει απλώς νέους στροβιλοσυμπιεστές στο αυτοκίνητο για να το καταστήσει ένα τέρας της ευθείας, η εταιρεία βελτιώσεων επικεντρώθηκε στην βελτίωση της συμπεριφοράς στις στροφές και στη σταθερότητα του οχήματος, σχεδιάζοντας εξαρτήματα που δεν φαίνονται μόνο καλά, αλλά προσθέτουν καλύτερη κάθετη δύναμη, όταν η McLaren οδηγείται στο όριο.

Οι τεχνικοί του βελτιωτικού οίκου φέρεται να έλαβαν πληροφόρηση από τους ιδιοκτήτες της 570S ότι το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει ελαφρώς ασταθές όταν κληθεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τη δύναμή του, έτσι προκειμένου να βελτιωθεί η κάθετη δύναμη στο πίσω μέρος εγκαταστάθηκε μια μεγάλη σταθερή πίσω πτέρυγα εμπνευσμένη από τις 570S GT4 και P1 GTR. Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση, ρυθμίστηκε η κλήση του πτερυγίου.

Advertisement
Advertisement

Πολύς χρόνος έχει επίσης δαπανηθεί για την αναμόρφωση του μπροστινού μέρους του supercar. Στα πιο σημαντικά, υπάρχει ένας νέος προφυλακτήρας με επανασχεδιασμένες εισόδους αέρα και ένας διαχωριστής που έχει σχεδιαστεί για να «κολλά» τους μπροστινούς τροχούς στο δρόμο. Οι τελικές αλλαγές περιλαμβάνουν αεροδυναμικά βοηθήματα στο κάτω μέρος του αμαξώματος, γρίλιες στα φτερά και καπό εμπνευσμένο από την P1.

Το aerokit μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα μοντέλα της σειράς, συμπεριλαμβανομένων των 540C και 570GT.

McLaren-Sports-Series-1016-Industries-tsiro-640