Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μάθετε πρώτοι τις αλλαγές της ανανεωμένης Mustang

Ελλάδα 9:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μάθετε πρώτοι τις αλλαγές της ανανεωμένης Mustang

ΝΕΑ

Μάθετε πρώτοι τις αλλαγές της ανανεωμένης Mustang

ΝΕΑ

Η Ford δεν έχει ακόμη απελευθερώσει τις πλήρεις τεχνικές λεπτομέρειες της ανανεωμένης Mustang που θα δούμε μέσα στο 2018, αλλά ο οδηγός παραγγελιών του μοντέλου βρίσκεται πλέον στο διαδίκτυο, με ότι θετικό συνεπάγεται αυτό για εμάς τους συνειδητά περίεργους…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Ford θα προσφέρει πέντε ξεχωριστά πακέτα για τη Mustang FL – όπως το EcoBoost Premium Pony, το EcoBoost Wheel και Stripe, το νέο EcoBoost Performance Package, το πακέτο GT Performance αλλά και το πακέτο Black Accent.

Το τελευταίο, το οποίο προορίζεται μόνο για μοντέλα V8, προσθέτει πολλά καλούδια, όπως ένα μοναδικό μπροστινό splitter, μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών, φρένα Brembo με εξαπίστονες δαγκάνες, spoiler πίσω, ρυθμίσεις για το πλαίσιο, μεγαλύτερο ψυγείο, νέα ελατήρια εμπρός και μια ψαγμένη απόληξη.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, το πακέτο Performance για την EcoBoost Mustang δεν περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα φρένα, το K-Brace, τον μπροστινό διαχωριστή και τα εμπρός ελατήρια. Τα άλλα δύο πακέτα προσφέρθηκαν επίσης στο τρέχον μοντέλο της Mustang, με το Premium Pony να υπερέχει τώρα λόγω της λαμπερής πρόσθιας γρίλιας στη μάσκα που αναμφίβολα καθιστά το ρύγχος εντυπωσιακό. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τους ανανεωμένους κινητήρες ή τα δεδομένα απόδοσης. Γνωρίζουμε ότι η επερχόμενη Mustang θα κυκλοφορήσει με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων, καθώς και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, τα οποία είναι πιθανόν να προσφέρονται ως αυτόνομη επιλογή.

Εσωτερικά έχουμε τη νέα επένδυση από ανθρακονήματα για το ταμπλό και το κουμπί αλλαγής ταχυτήτων και τα έδρανα από Alcantara με επίσης ένθετα επένδυσης πόρτας από το ίδιο υλικό. Μια νέα ψηφιακή οθόνη 12 ιντσών δεσπόζει και θα παρέχει όλες τις πληροφορίες που θα μπορούσατε να ζητήσετε, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων ακόμη και αντικλεπτική προστασία.