NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Maserati Levante S από τη Larte Design

Η Levante είναι προορισμένη να γίνει best seller για τη Maserati, οπότε το να υπάρχει και βελτιωτικό κιτ που θα την κάνει πιο ξεχωριστή, είναι μια λογική εξέλιξη.

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Με δεδομένο πως η Maserati Levante αναμένεται να γίνει εμπορική επιτυχία για την Ιταλική εταιρεία, υπάρχει η ανάγκη για κιτ αναβάθμισης της εμφάνισης για να μην τις μπερδεύουν οι ιδιοκτήτες τους.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να ασχοληθεί με το θέμα  η Larte Design που ειδικεύεται στις αναβαθμίσεις του είδους; Η ξεχωριστή εμφάνιση λοιπόν, είναι εξασφαλισμένη με το κιτ της Larte που περιλαμβάνει 17 κομμάτια για την αισθητική αναβάθμιση της Levante. Εκτεταμένη χρήση ανρακονημάτων και εξαιρετική προσαρμογή, είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά του κιτ, την τοποθέτηση του οποίου αναλαμβάνει η ίδια η εταιρεία.

Στα 17 αυτά κομμάτια, περιλαμβάνονται οι αεραγωγοί του καπό, το spoiler στην πόρτα του χώρου των αποσκευών και ο διαχύτης του πίσω προφυλακτήρα. Από τη Larte, για να είναι πλήρες το πακέτο, προτείνεται και η τοποθέτηση ειδικής σχεδίασης ζαντών αλουμινίου αλλά και αντικατάσταση του πλήρους σώματος της εξάτμισης.

Τουλάχιστον όμως, όλη αυτή η εμφάνιση δεν φαίνεται να είναι υπερβολική, μια και οι 430 ίπποι της έκδοσης S που έχει χρησιμοποιηθεί για την προβολή του κιτ, είναι μάλλον αρκετοί για να είναι και οι επιδόσεις ανάλογες της εμφάνισης. Για την ισχύ αυτή, φροντίζει άλλωστε ο twin-turbo V6 κινητήρας με τη χωρητικότητα των 3 λίτρων που είναι εξελιγμένος από τη Ferrari.