Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Μαχητικό” Mitsubishi L200 της SVP

Ελλάδα 16:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Μαχητικό” Mitsubishi L200 της SVP

ΝΕΑ

“Μαχητικό” Mitsubishi L200 της SVP

ΝΕΑ

Στις Mercedes-Benz, Nissan, Jaguar Land Rover μπορείτε τώρα να προσθέσετε και τη Mitsubishi, σε αυτή την άτυπη λίστα των κατασκευαστών που ψάχνουν το κάτι παραπάνω, αφού η ιαπωνική μάρκα έχει τώρα το δικό της χώρο στα αυτοκίνητα που διαθέτουν ειδικές εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η τελευταία έκδοση για να βγει από το Skunkworks της Mitsubishi – που ονομάζεται SVP (Special Vehicle Projects) – είναι το Barbarian SVP II, βασισμένο στο ημιφορτηγό L200 και προσφέρεται στη Μεγάλη Βρετανία. Όπως και το πρώτο SVP L200, προσφέρεται είτε σε χρώμα Diamond Black είτε σε μεταλλικό γκρι Atlantic.

Εκτός από τον εξοπλισμό που ήδη έρχεται στάνταρ με το εργοστασιακό L200, το Barbarian προσθέτει επιπλέον μαύρους και πορτοκαλί τροχούς 17 ιντσών σε ελαστικά παντός εδάφους BF Goodrich, επεκτάσεις τόξων στους θόλους, νέα γρίλια SVP και ράγες οροφής, επίσης στην ίδια διχρωμία. Υπάρχουν επίσης νέα φώτα ομίχλης, εμπρόσθια και οπίσθια φώτα οροφής, καλύμματα εσοχών χειρολαβής πόρτας και διαφορετική λαβή πίσω πόρτας – όλα σε πορτοκαλί απόχρωση.

Advertisement
Advertisement

Mitsubishi-l200-barbarian-svp-ii-tsiro-530

Υπάρχει ακόμη περισσότερο πορτοκαλί χρώμα στο εσωτερικό, με δερμάτινα καθίσματα “six-pack” με ένθετα τύπου “Alston” που φέρουν διακοσμητικά με πορτοκαλί επένδυση, ραφές και άλλες πικάντικες λεπτομέρειες. Τα πατάκια δαπέδου υιοθετούν πορτοκαλί τόνο, όπως και εμβλήματα SVP, τα οποία είναι ραμμένα στα καθίσματα. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το σύστημα MID (Audio Link Display Audio) της Mitsubishi, τους αισθητήρες βροχής και φωτός, είσοδος χωρίς κλειδί, Bluetooth, προβολείς bi-xenon με ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED, cruise control και κάμερα οπισθοπορείας.

Η ισχύς προέρχεται από έναν αλουμινένιο κινητήρα turbodiesel 2,4 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με 6τάχυτο χειροκίνητο ή 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το σύστημα τετρακίνησης είναι επίσης επιλεκτικό και μπορεί να μοιράζει την κίνηση στους δύο ή σε όλους τους τροχούς σε ταχύτητες μέχρι και 160 km/h σε όλες τις επιφάνειες. Το Barbarian SVP II Mitsubishi L200 είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τις παραδόσεις να ξεκινούν τον Μάιο. Μόλις 250 θα κατασκευαστούν.

Advertisement

Mitsubishi-l200-barbarian-svp-ii-tsiro-640