Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Los Angeles 2016: Chevrolet Spark Activ

Ελλάδα 5:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Los Angeles 2016: Chevrolet Spark Activ

ΝΕΑ

Los Angeles 2016: Chevrolet Spark Activ

ΝΕΑ

Η Chevrolet θέλει να αφήσει το κοινό να αναγνωρίζει το Spark ανάμεσα σε κάθε άλλο μίνι. Το Chevrolet Spark Activ υπόσχεται μάλιστα να σας μεταφέρει παντού χωρίς πρόβλημα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η φίρμα υποστηρίζει πως η off-road αμφίεση ενισχύσει την περιπετειώδη αύρα του Spark. Ωστόσο, μην περιμένετε να το παρακάνετε με το Spark Activ, ούτε να απομακρυνθείτε αρκετά από την πεπατημένη οδό. Το ύψος έχει αυξηθεί, προκειμένου όχι μόνο να καβαλήσετε πεζοδρόμια στην πόλη, αλλά να φτάσετε χωρίς ανησυχία στην κοντινή παραλία.

Τα πλαστικά προστατευτικά, μαζί με το ικανό πλέον μπόι, οι τροχοί 15’’ αλλά και οι μπάρες οροφής, προϊδεάζουν τον ανυποψίαστο πως το συγκεκριμένο Spark με τον κωδικό Activ, αγαπά την περιπέτεια και τις σύντομες εξορμήσεις.

Advertisement
Advertisement

Chevrolet-spark-activ-interior-640

Να σημειώσουμε εδώ πως μέσα στο 2017 η σειρά Spark θα ανανεωθεί σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ μέρος αυτής της νέας γκάμας θα αποτελέσει και το Chevrolet Spark Activ.

Ο βενζινοκινητήρας που θα κινεί το μικρότερο crossover του ομίλου, είναι ένας τετρακύλινδρος 1,4 λίτρων και 98 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων, ή αυτόματο (CVT).

Advertisement

Chevrolet-spark-activ-640