Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

LIVE: H συνέχεια του «Inspiration Talks» της Mercedes στη CES

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

LIVE: H συνέχεια του «Inspiration Talks» της Mercedes στη CES

ΝΕΑ

LIVE: H συνέχεια του «Inspiration Talks» της Mercedes στη CES

ΝΕΑ

Δεύτερη ημέρα ομιλιών εξεχόντων προσωπικοτήτων, δεύτερη ημέρα έμπνευσης από τη Mercedes-Benz, στο πλαίσιο της κορυφαίας έκθεσης καταναλωτικών προϊόντων, τη CES (Consumer Electronics Show), που λαμβάνει χώρα στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν χθες στην πρώτη ημέρα ομιλιών, με τη συνέχεια να είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Η αυλαία ανοίγει στις 21.00 ώρα Ελλάδας, με ομιλητές τους Ola Källenius (Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Daimler AG, με άμεσο τομέα ευθύνης το marketing και της πωλήσεις των επιβατικών μοντέλων της Mercedes-Benz) και Roger Atkins (Γενικός Διευθυντής της Vehicles Outlook Ltd).
Θέμα: «Ενταχθείτε στην ηλεκτρική επανάσταση».

Στις 22.00 ώρα Ελλάδας τη σκηνή ανεβαίνουν οι Sajjad Khan (Αντιπρόεδρος ψηφιακών μέσων στα οχήματα της Daimler AG) και ο  Jen-Hsun Huang (Ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της NVIDIA).
Αντικείμενο των ομιλιών είναι το εξής: «Τεχνητή νοημοσύνη – Ευκαιρίες και προκλήσεις».

Advertisement
Advertisement

Στις 23.00 ώρα Ελλάδας ο Ola Källenius επιστρέφει στη σκηνή, την οποία αυτή τη φορά μοιράζεται με τον Saeed Amidi (Διευθύνων Σύμβουλος του «Plug and Play Tech Center»).
Θέμα συζήτησης: «Από την ιδιοκτησία, στην κοινή χρήση: το νέο business model;».

Η αυλαία της δεύτερης μέρας κλείνει με τις ομιλίες που αρχίζουν τα μεσάνυχτα και έχουν θέμα: «Αυτόνομη οδήγηση – Παραπάνω από το θέμα συζήτησης της εποχής;».
Ομιλητές θα είναι ο Michael Hafner (Επικεφαλής αυτόνομης οδήγησης και ενεργητικής ασφάλειας της Mercedes-Benz) και ο επιχειρηματίας Robert Scoble.

Αντλήστε λοιπόν… έμπνευση, πατώντας play στο live stream που ακολουθεί…

Advertisement