Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Λαμπερή βραδιά για το ημερολόγιο Pirelli στο Cite du Cinema (vid)

Ελλάδα 18:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Λαμπερή βραδιά για το ημερολόγιο Pirelli στο Cite du Cinema (vid)

ΝΕΑ

Λαμπερή βραδιά για το ημερολόγιο Pirelli στο Cite du Cinema (vid)

ΝΕΑ

Στο προάστιο Saint Denis στο σημαντικότερο ίσως κινηματογραφικό στούντιο στην Ευρώπη το Cité du Cinéma στήθηκε εντυπωσιακό σκηνικό με περισσότερους από 1000 VIP καλεσμένους.

Advertisement
Advertisement

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ

Με πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ειδικό βραχιολάκι για την είσοδο αλλά και κόκκινο χαλί με δεκάδες κάμερες, φώτα και φωτογράφους. Όλες οι μούσες του Γερμανού φωτογράφου Peter Lindbergh, βρίσκονταν εκεί απαστράπτουσες: Nicole Kidman Helen Mirren Charlotte Rampling Uma Thurman, Anastasia Ignatova.

pirelli-calendar2017-citeducinema-d640
Η είσοδος στο χώρο της δεξίωσης.

Advertisement
Advertisement

Όπως ήταν αναμενόμενο η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης ήταν κινηματογραφική. Η προσέλευση ξεκίνησε από τις 18:30 και η λαμπερή εκδήλωση ξεκίνησε στις 20:30. Σημειώστε πως στο χώρο της δεξίωσης απαγορεύονταν η είσοδος των φωτογράφων και εικονοληπτών για να καταλάβετε τι υστερία επικράτησε στο κόκκινο χαλί.

Οι Παριζιάνες απαστράπτουσες συνωστίζονταν για μια φωτογραφία κοντά σ’ ένα από τα πολλά αστέρια της βραδιάς γνωρίζοντας καλά πως αυτή θα γίνει μετά ανάρπαστη στα Social Media. Το “art de la table” της βραδιάς ήταν εντυπωσιακό, όπως και η παράσταση με τα laser αλλά και οι Ιταλοί μαέστροι που ερμήνευσαν διάσημα κινηματογραφικά soundtrack από ταινίες όπως ο James Bond, ο πόλεμος των Άστρων και άλλα. Φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς πως βρισκόμασταν σε κινηματογραφικά στούντιο και πρωταγωνίστριες στο ημερολόγιο Pirelli του 2017 είναι διάσημες ηθοποιοί που φωτογραφίζονται από τον Peter Lindbergh με αποκαλυπτικό όσον αφορά στον ψυχισμό τους τρόπο.

pirelli-calendar2017-citeducinema-e640tall
Αντικείμενο της βραδιάς φυσικά το ημερολόγιο Pirelli, καθένας από τους 1000 καλεσμένους της Ιταλικής εταιρείας παρέλαβε το δικό του στο τέλος της λαμπερής βραδιάς.

Advertisement

pirelli-calendar2017-citeducinema-c640
Η Charlotte Rampling φωτογραφίζει τον εαυτό της στο εντυπωσιακό backdrop του ημερολογίου της Pirelli. 

pirelli-calendar2017-citeducinema-f640
Ο Peter Lindbergh έκανε ολόκληρη διάλεξη για την χρήση αναλογικών φωτογραφικών μηχανών και λίγο αργότερα φωτογράφιζε με το κινητό του, την Nicole Kidman. Στο κάδρο και η Helen Mirren.

Advertisement

pirelli-calendar2017-citeducinema-g640
Η Uma Thurman ανάμεσα στον Peter Lindbergh και τον πρόεδρο της Pirelli, Marco Tronchetti Provera o οποίος τόνισε πως η Pirelli επέλεξε το Παρίσι για να δείξει τη στήριξή της και την αγάπη της στη Γαλλική πρωτεύουσα μετά τα πρόσφατα τρομοκρατικά γεγονότα.

pirelli-calendar2017-citeducinema-h640
Ο απεσταλμένος του Πρώτου Θέματος στο κόκκινο χαλί

pirelli-calendar2017-citeducinema-i640
Εντυπωσιακή η αίθουσα της δεξίωσης.

Advertisement

pirelli-calendar2017-citeducinema-j640
Η ελληνική αποστολή, διακρίνονται από αριστερά: Θανάσης Μαργαρίτης (Pirelli), Νίκος Μερτέκης (Car and Driver), Κώστας Στεφανής (Traction), Kώστας Τσολάκης (ΑΝΤ1), Τάκης Πουρναράκης (Πρώτο Θέμα).

pirelli-calendar2017-citeducinema-k640tall
Το ημερολόγιο Pirelli 2017 δια χειρός Peter Lindbergh. Δε διατίθεται προς πώληση και θα κοσμεί το σπίτι ελάχιστων εκλεκτών φίλων της Ιταλικής εταιρείας. 

Δείτε video από την λαμπερή βραδιά…