Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lego Batmobile: Το παιχνίδι των μεγάλων (vid)

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lego Batmobile: Το παιχνίδι των μεγάλων (vid)

ΝΕΑ

Lego Batmobile: Το παιχνίδι των μεγάλων (vid)

ΝΕΑ

Τα Lego όλοι τα γνωρίζουμε, είναι ίσως τα πιο διαδεδομένα και αξιόπιστα – ως προς το ενδιαφέρον που προκαλούν στα παιδιά – κλασικά παιχνίδια σε όλο τον πλανήτη εδώ και δεκαετίες. Ώρα να μάθουμε και το Lego Batmobile.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Είναι πάντα εκπληκτικό, όταν μια ομάδα δημιουργεί μια κλίμακα 1: σε σχέση πάντα με τη διάσταση ενός πραγματικού αυτοκινήτου, κυρίως όταν είναι κατασκευασμένο από τη Lego, ωστόσο, το νέο Batmobile είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα.

Αυτή η εκδοχή του Batmobile είναι σίγουρα πιο ευφάνταστη και πιο τρελή ακόμη κι από τις πιο πρόσφατες ομώνυμες ταινίες. Εντυπωσιακά φτερά, γίγαντιοι τροχοί και μια επίσης τεράστια κουκούλα κοσμούν αυτό το αυτοκίνητο. Στα πλαίσια της χαρακτηριστικής «μόδας», το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με όλο το οπλοστάσιο εξαρτημάτων καταπολέμησης του εγκλήματος.

Advertisement
Advertisement

Είναι κατασκευασμένο από 344.187 ατομικά τούβλα Lego, χρησιμοποιώντας 17 διαφορετικά χρώματα. Εννοείται πως έχει κανονικές διαστάσεις μεγάλου αυτοκινήτου. Είναι έκπληξη το γεγονός ότι χρειάστηκαν τόσα πολλά χρώματα, δεδομένου ότι το Batmobile δεν είναι γνωστό για την ύπαρξη αποχρώσεων, εκτός από το μαύρο και το γκρι. Χρειάστηκαν 222 ώρες για να σχεδιαστεί και 1.833 ώρες για να συναρμολογηθεί.

Όσοι ενδιαφέρονται να το απολαύσουν από κοντά, προλαβαίνουν ακόμη, αφού θα είναι στο Detroit Auto Show μέχρι τις 22 Ιανουαρίου. Αν το χάσετε εκεί, η Chevy λέει ότι θα είναι και στην έκθεση στο Chicago Auto Show.

Όσο κι αν η Lego υποστηρίζει πως το όχημα δεν είναι διαθέσιμο για αγορά, οι φανατικοί του είδους πιστεύουν πως το συγκεκριμένο πακέτο Lego θα εχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν πληρώνοντας κάτι παραπάνω…

Advertisement