Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Launch Film της νέας BMW X3

Ελλάδα 1:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Launch Film της νέας BMW X3

ΝΕΑ

To Launch Film της νέας BMW X3

ΝΕΑ

Η ώρα των επίσημων αποκαλυπτηρίων της νέας γενιάς της BMW X3 έφτασε και οι Βαυαροί έδωσαν στη δημοσιότητα το επίσημο launch film του μοντέλου. Σε αυτό, τονίζεται τόσο ο σπορ χαρακτήρας της όσο και η αρετές της στον τομέα της συνδεσιμότητας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Οδηγεί τους συνταξιδιώτες της σε κάθε λογής περιπέτεια, με το clip να τονίζει πως η νέα X3, στην 3η της πλέον γενιά, μπορεί να κινηθεί σε κάθε τερέν, να προσφέρει προηγμένες τεχνολογικά λύσεις επικοινωνίας, ακόμα και να κάνει τα πρώτα δειλά βήματα στον τομέα της αυτοματοποιημένης οδήγησης.

Στα 159 αυτά δευτερόλεπτα η γερμανική μάρκα τονίζει επίσης την πρακτικότητα του μοντέλου που πρωτογνωρίσαμε το 2003, την ποιότητα υλικών, το πόσο πιο σπορ μπορεί να γίνει. Βλέπουμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων αλλά και λεπτομέρειες από το εξωτερικό της, με την έκδοση M40i, την πρώτη «Μ» έκδοση αυτού του μοντέλου που εφοδιάζεται με 3λιτρο Twin-Turbo κινητήρα απόδοσης 355 ίππων, να πρωταγωνιστεί στο video.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά σε μεικτό περιβάλλον αφού αρχικά κινείται σε αστικό τοπίο μέσα στη νύχτα, προτού με την αυγή κυνηγήσει περιπέτειες σε απαιτητικό περιβάλλον. Όχι τυχαία, η «λεζάντα» που συνοδεύει το video είναι: «BMW X3 – Σε αποστολή»!

Περισσότερα πατώντας play…


Διαβάστε για την πρόωρη αποκάλυψη της BMW X3 αλλά και πότε θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα της, πατώντας εδώ!