Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Land Rover Defender με ερπύστριες

Ελλάδα 23:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Land Rover Defender με ερπύστριες

ΝΕΑ

Land Rover Defender με ερπύστριες

ΝΕΑ

Το συγκεκριμένο Land Rover είναι διαφορετικό απ’ όλα όσα ξέρετε. Κινείται με ερπύστριες, έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και στοιχίζει περίπου 100.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Πόσο μακριά θα θέλατε να φτάσετε με ένα Defender; Όποιο προορισμό και αν έχετε στο μυαλό σας, αυτό το Land Rover 109 S2 του 1959, μπορεί να σας μεταφέρει χωρίς κανένα πρόβλημα. Πρόκειται για ένα από τα 15 συνολικά Defender, που μετέτρεψε κατ’ αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία Cuthbertson με έδρα την Σκωτία. Αυτή τη στιγμή πωλείται στην Αγγλία και η εμπορία αυτοκινήτων που το διαθέτει υποστηρίζει ότι είναι πλήρως λειτουργικό και σε άψογη κατάσταση, μετά από ανακατασκευή που έγινε.

Όπως μπορούμε να δούμε, οι συμβατικοί τροχοί έχουν αντικατασταθεί από σύστημα ερπυστριών. Το σύστημα διεύθυνσης λειτουργεί με τον παραδοσιακό τρόπο. Δηλαδή οι μπροστινές ερπύστριες μπορούν να στρίβουν. Αν ο οδηγός επιλέξει την τετρακίνηση για να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης, τότε το όχημα συμπεριφέρεται όπως ένα κλασσικό ερπυστριοφόρο. Δηλαδή για να στρίψει «φρενάρει» και η αντίστοιχη πλευρά των τροχών.Η τιμή αγοράς του συγκεκριμένου Defender φτάνει στις 100.000 ευρώ και σίγουρα δε θα σας απογοητεύσει…αν θέλετε να κινείστε ελεύθερα σε κάθε τερέν.

Advertisement
Advertisement