Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini: Περί τους 700 ίππους η υβριδική Urus

Ελλάδα 15:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini: Περί τους 700 ίππους η υβριδική Urus

ΝΕΑ

Lamborghini: Περί τους 700 ίππους η υβριδική Urus

ΝΕΑ

Η υβριδική Urus αναμένεται να είναι κοντά μας την επόμενη χρονιά και ήδη οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την απόδοσή της κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Τα νούμερα που ακούγονται μάλιστα για το SUV της Lamborghini κάθε άλλο παρά χλιαρά μπορούν να θεωρηθούν. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Με 650 ίππους και ροπή πάνω από 85 κιλά η Lamborghini Urus είναι αυτή τη στιγμή το ταχύτερο SUV που μπορεί να αγοράσει κανείς, έτσι όπως έρχεται το μοντέλο από το εργοστάσιο, αφού πέρα από την ισχύ έχει και την δυναμική για να κινηθεί ταχύτατα στο δρόμο. Οι Ιταλοί ετοιμάζονται να το… “επισημοποιήσουν” αυτό καθώς θα προσπαθήσουν να σπάσουν το ρεκόρ γύρου στην Πράσινη Κόλαση του Nurburgring.

lamborghini-urus-phev-640

Όπως και να έχει η υβριδική έκδοση του μοντέλου που θα κάνει την εμφάνισή της τους επόμενους 18 μήνες μπορεί να είναι ακόμη πιο ισχυρή από το βενζινοκίνητο SUV. Ο Maurizio Reggiani, επικεφαλής του τεχνικού τμήματος της Lamborghini, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Drive, έκανε δηλώσεις περί 550 kW, το οποίο μεταφράζεται σε 748 “παραδοσιακούς” ίππους, ήτοι 100 περίπου παραπάνω από ό,τι έχει η σημερινή έκδοση της Urus. Το υβριδικό σύστημα κίνησης του υπερ-SUV των Ιταλών αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά και στην ερχόμενη Cayenne Turbo S E-Hybrid, την οποία και θα δούμε, πριν από το τέλος της χρονιάς.

Advertisement
Advertisement