Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini: Όχι σε ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο

Ελλάδα 23:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lamborghini: Όχι σε ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο

ΝΕΑ

Lamborghini: Όχι σε ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο

ΝΕΑ

Αρνητική διάθεση απέναντι στα πλήρως ηλεκτρικά υπεραυτοκίνητα φαίνεται να έχει μέχρι στιγμής η Lamborghini χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως η εταιρία αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο και τις άλλες κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μπορεί δύο από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της, η Ferrrari και η McLaren, να έχουν ήδη παρουσιάσει τα δικά τους πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα, ωστόσο η Lamborghini δεν φαίνεται να ανησυχεί ακόμη για το μέλλον των πολυκύλινδρων εσωτερικής καύσης κινητήρων της. Είναι μάλιστα τόσο σίγουρη πως τα ηλεκτρικά υπεραυτοκίνητα θα αργήσουν να έχουν τον επιθυμητό αντίκτυπο στο κοινό της που δεν φαίνεται να έχει στα σκαριά ούτε και κάποια σχέδια, στην περίπτωση που το ίδιο το κοινό αρχίσει να τα ζητά από την εταιρία. Το εντυπωσιακό πρωτότυπο Terzo Millennio που παρουσιάστηκε πέρσι δεν αποτελεί επί της ουσίας εναλλακτική λύση καθώς η τεχνολογία που εφαρμόζεται σε αυτό δεν θα βρίσκεται σε ώριμο στάδιο παραγωγής για τουλάχιστον δέκα χρόνια ακόμη.

“Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα υπεραυτοκίνητο και αυτές οι προδιαγραφές δεν υπάρχουν στις συστοιχίες μπαταριών όσον αφορά την ισχύ και την ενέργεια…ένα υπεραυτοκίνητο είναι συναίσθημα. Αυτό πρέπει να γίνεται αντιληπτό με την επιτάχυνση, το συναίσθημα που πρέπει να σου δίνει το αυτοκίνητο”, είπε ο Reggiani και εστίασε στην άλλη μεγάλη ανησυχία της Lamborghini, αλλά και κάθε κατασκευαστή υπεραυτοκινήτων που σέβεται τον εαυτό του, τον ήχο, χαρακτηρίζοντάς τον ως το άλλο βασικό “πυλώνα”, τον οποίο και εξετάζουν.

Lamborghini-Terzo-Millennio-640

Advertisement
Advertisement

Όπως και να έχει η πρώτη Lamborghini, ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον της εταιρίας αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της μέσα στους επόμενους μήνες και αυτή δε είναι άλλη από μία plug-in υβριδική έκδοση της Urus.