Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lada στα «αζήτητα» στην Γαλλία

Ελλάδα 14:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lada στα «αζήτητα» στην Γαλλία

ΝΕΑ

Lada στα «αζήτητα» στην Γαλλία

ΝΕΑ

Στην πόλη Macon της Γαλλίας βρέθηκαν πολλά καινούργια μοντέλα της Lada παρατημένα σε παλιά εμπορεία, καθώς εδώ και 10 χρόνια έχει σταματήσει η διάθεση των εν λόγω αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Kώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η Lada έχει σταματήσει να πουλά αυτοκίνητα στη Γαλλία εδώ και σχεδόν μια δεκαετία και έτσι, αυτή η έκθεση της ρώσικης φίρμας που βρέθηκε στην πόλη Macon, φιλοξενεί αρκετά αυτοκίνητα της εταιρείας που σαπίζουν παρατημένα. Η Lada έφυγε από τη Γαλλία το 2008, όμως η εμπορία της εταιρείας που βρίσκεται κοντά στην πόλη Macon δείχνει να είναι παρατημένη περισσότερο καιρό, τουλάχιστον για τα τελευταία 10 με 15 χρόνια, κρίνοντας από τα μοντέλα που είναι αφημένα στο πάρκινγκ της.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του Lada Samara, μερικά Lada Niva, αλλά και κάποιες σπορ εκδόσεις του Samara μαζί και με κάποια αγωνιστικά. Επίσης στις φωτογραφίες φαίνονται και κάποια Mazda, μεταξύ των οποίων και ένα RX-7 πρώτης γενιάς σε πολύ καλή κατάσταση. Πάντως, το ρεπορτάζ που έρχεται από τη Γαλλία αναφέρει ότι ενώ η έκθεση και τα Lada αυτά είναι παρατημένα, το συνεργείο λειτουργεί για όσα παλαιότερα αυτοκίνητα της εταιρείας υπάρχουν στην περιοχή.

Advertisement
Advertisement