Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κρίνεται το μέλλον του i5

Ελλάδα 16:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρίνεται το μέλλον του i5

ΝΕΑ

Κρίνεται το μέλλον του i5

ΝΕΑ

Εδώ και πολλούς μήνες φημολογείται πως η BMW σκέφτεται να προσθέσει ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια «I», για να καλύψει το κενό ανάμεσα στο μικρό ηλεκτρικό πόλης που ακούει στο όνομα i3 και το σπορ κουπέ plug-in επιδόσεων που ακούει στο όνομα i8.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Πριν από δύο μήνες σας μεταφέραμε πως οι Βαυαροί ήταν έτοιμοι να δώσουν το πράσινο φως, με το Bloomberg να κάνει λόγο για crossover τεχνολογίας υδρογόνου (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ). Άλλωστε και πολλά μεγάλα κεφάλια έχουν προαναγγείλει πως θα υπάρξει και νέο μοντέλο αν και όλοι είναι… σαφείς μέσω της ασάφειάς τους.

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από το βρετανικό περιοδικό Autocar αναφέρει πως όντως η BMW έχει αποφασίσει να λανσάρει το 2016 το εν λόγω μοντέλο για να γιορτάσει και τα 100 της χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Όμως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για την μορφή του αφού όπως συγκεκριμένα αναφέρει το ρεπορτάζ αυτό, το i5 είτε θα είναι ένα μεγαλύτερο i3 με περισσότερους εσωτερικούς χώρους, είτε ένα πολιτισμένο ηλεκτρικό σεντάν.

Μιας και το 2015 σύντομα θα μας αποχαιρετήσει, λογικά δεν περάσει πολύς καιρός προτού να έχουμε πιο συγκεκριμένα νέα και μάλιστα από επίσημα χείλη. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο Νο1 αυτοκινητικό site.