Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Κρυφές ματιές στο νέο Ημερολόγιο της Opel

Ελλάδα 13:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κρυφές ματιές στο νέο Ημερολόγιο της Opel

Men + Speed

Κρυφές ματιές στο νέο Ημερολόγιο της Opel

Men + Speed

Το Hall 18 του Κινηματογραφικού Στούντιο Babelsberg μετατράπηκε σε μία μυστική ‘Χώρα των Θαυμάτων’ για δύο ημέρες, καθώς η φωτογράφος των σταρ, Ellen von Unwerth, απαθανάτισε αυτοκίνητα της Opel από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον με φόντο εποχιακά σκηνικά.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Ανάμεσα στα μοντέλα της γερμανικής μάρκας ήταν το 1956 Kapitän με αριθμό παραγωγής ‘2 εκατομμύρια’ και επίχρυσο φινίρισμα 24 καρατίων, το στυλάτο Cascada cabrio και το Opel GT Concept, που έγινε πρωτοσέλιδο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

Η Opel συνεργάζεται με το διεθνές top model Georgia May Jagger – κόρη του Mick Jagger των Rolling Stones και του μοντέλου Jerry Hall – και την “Grumpy Cat”, το πιο διάσημο αιλουροειδές στον κόσμο με 8,7 εκατομμύρια “Likes” στο Facebook σε ρόλο συμπρωταγωνίστριας. Συναρπαστικές εικόνες με έντονες αντιθέσεις ήταν το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας για το ημερολόγιο Opel 2017.

«Τα 12 θέματα του ημερολογίου μας αντιπροσωπεύουν ένα ταξίδι μέσα από μία μυστική και ενίοτε σουρεαλιστική ‘Χώρα των Θαυμάτων’. Μερικές φορές τα αυτοκίνητά μας βρίσκονται στο επίκεντρο, άλλοτε ο φακός προβάλλει τη ‘Grumpy Cat’ ή τη Georgia May Jagger. Όλοι οι πρωταγωνιστές συνδυάζουν τις μοναδικές προσωπικότητές τους, αποτυπωμένες αριστοτεχνικά μέσα από το φακό της πάντα πρόσχαρης Ellen von Unwerth», δήλωσε η CMO της Opel, Tina Müller.

Advertisement

Η κατηφής “Grumpy Cat” και η γεμάτη ζωντάνια Georgia May Jagger πόζαραν σαν μια άψογα συντονισμένη ομάδα δημιουργώντας εικόνες γεμάτες συναρπαστικές αντιθέσεις. Έτσι χάρισαν στα κλασικά μοντέλα της Opel Diplomat αλλά και στα σύγχρονα ADAM ROCKS, Astra, MOKKA X και το προσεχές ηλεκτροκίνητο Ampera-e, τη δική τους προσωπική αύρα.

Advertisement