Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Κολασμένη” Alfa Romeo 75 με ήχο για Oscar (Videos)

Ελλάδα 0:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Κολασμένη” Alfa Romeo 75 με ήχο για Oscar (Videos)

ΝΕΑ

“Κολασμένη” Alfa Romeo 75 με ήχο για Oscar (Videos)

ΝΕΑ

Υπάρχουν εκείνες οι στιγμές στις ζωές μας που ένα άκουσμα, έστω και για λίγο, μπορεί να μας προκαλέσει την απόλυτη ανατριχίλα. Μερικές από αυτές είναι και τα βίντεο που ακολουθούν, μία πραγματική και απολύτως καλοδεχούμενη επίθεση στα αυτιά με “δράστη” μια μοναδική Alfa Romeo 75. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Με βάρος μόλις 970 κιλά και 436 ίππους από τον αγωνιστικό V6 των 3,9λίτρων της OK Tech, αυτή η Alfa Romeo 75 είναι το αυτοκίνητο που εύχεσαι να σε περιμένει σε έναν ουτοπικό αυτοκινητιστικό παράδεισο. Δεν εξηγείται αλλιώς ο απόλυτα θεϊκός ήχος που παράγει και κατακλύζει φυσικά την καμπίνα του ιταλικού αυτοκινήτου σε κάθε πάτημα του γκαζιού από τον οδηγό της.

alfa_romeo_v6_oktech_640

Δεν μπορέσαμε να βρούμε περισσότερα στοιχεία για το συγκεκριμένο μοτέρ που είναι μετατροπή του θρυλικού V6 κινητήρα της Alfa Romeo του Giuseppe Busso που έχει μαγέψει γενιές και γενιές με τον ήχο του και έκανε πολλά παιδιά να ασχοληθούν με τον μαγικό κόσμο των τεσσάρων τροχών.

Advertisement
Advertisement

Στο κανάλι του εν λόγω κυρίου που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης αυτής της εκπληκτικής Alfa 75 θα βρείτε αρκετά βιντεάκια με την Ιταλίδα σε δράση. Εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα τρία ηχητικά καλύτερα. Το εκπληκτικό είναι ότι τα συγκεκριμένα βίντεο δεν έχουν πολλές προβολές. Οπότε, αν θέλετε να κάνετε κάτι καλό σήμερα και να… ευφράνετε και άλλες καρδιές, μη διστάσετε να τα μοιραστείτε και με τους φίλους σας, εκείνους που θα τα εκτιμήσουν δεόντως. Ξέρετε εσείς ποιοι είναι αυτοί!

Απολαύστε τον ήχο της “75” σε μία σύντομη όπως αποδεικνύεται κόντρα με μία Porsche GT3 Cup…

…αλλά και σε ένα βίντεο με τον οδηγό της να δοκιμάζει ρεπρίζ 80-260 χλμ./ώρα, όπως αναφέρεται και στον τίτλο του!

Advertisement

Και τέλος εδώ, πάνω στο δυναμόμετρο

Advertisement