Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Koenigsegg ρυθμίζει τις αναρτήσεις… εξ αποστάσεως

Ελλάδα 22:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Koenigsegg ρυθμίζει τις αναρτήσεις… εξ αποστάσεως

ΝΕΑ

Η Koenigsegg ρυθμίζει τις αναρτήσεις… εξ αποστάσεως

ΝΕΑ

Η σουηδική εταιρεία υπόσχεται να ρυθμίσει τις αναρτήσεις σας, όπου και αν βρίσκεστε, όποια στιγμή θέλετε. Η όλη διαδικασία γίνεται μέσω internet χωρίς τη φυσική παρουσία τεχνικού.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Τα μοντέλα της Koenigsegg εξοπλίζονται με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της εταιρείας Οhlins. Όπως είναι φυσικό, μια τέτοια είδους ανάρτηση σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το set up που εσύ επιθυμείς, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Η σουηδική εταιρεία περνάει στην επόμενη φάση και μας παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό σύστημα, με το οποίο μπορεί να επέμβει στην ανάρτηση ενός αυτοκινήτου της, όπου και αν βρίσκεται αυτό.

Είστε, για παράδειγμα, στην πίστα του Nürburgring και χρειάζεστε ένα αγωνιστικό set up. Καλείτε τα κεντρικά της εταιρείας στην Σουηδία και ζητάτε από τον τεχνικό της εταιρείας αυτό που θέλετε. Εκείνος, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, επεμβαίνει στην ανάρτηση του Koenigsegg και την διαμορφώνει σύμφωνα με αυτό που ζητήσατε. Με αυτόν τον τρόπο δεν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία τεχνικού της εταιρείας. Για τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η εταιρεία δημιούργησε ειδικό blog με οδηγίες προς τους ιδιοκτήτες και παράλληλα αναφέρει πολλά τεχνικά στοιχεία που αφορούν τα μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement