Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θες να δουλέψεις στην Koenigsegg;

Ελλάδα 23:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θες να δουλέψεις στην Koenigsegg;

ΝΕΑ

Θες να δουλέψεις στην Koenigsegg;

ΝΕΑ

Τα καλά νέα για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό της Koenigsegg, είναι ότι η εταιρία αναζητά εργαζόμενους με προσόντα που θα πλαισιώσουν την ομάδα της. Θέσεις και ειδικότητες για τα πάντα όπως αναφέρει και η ίδια. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

«Ψάχνουμε για τον τύπο ή το κορίτσι που μπορεί να είναι αρκετά παθιασμένο με την Koenigsegg ώστε να κάνει check in εδώ, ή κάποιος που μπορεί να έχει και το δικό του UserID σε ένα forum όπως το Buildthreads ή το Garaget. Αναζητούμε επίσης ανθρώπους που έχουν λερώσει τα χέρια τους χτίζοντας το δικό τους αυτοκίνητο», εξηγεί η αυτοκινητοβιομηχανία.

Η εταιρεία είναι επίσης θετική και με έξυπνες ιδέες ανθρώπων οι οποίοι δεν κατέχουν υποχρεωτικά κάποιο δίπλωμα ή πτυχίο μόρφωσης. Δεν είναι μυστικό ότι οι σημερινοί κατάλογοι αναμονής της Koenigsegg αποκαλύπτουν ότι ο πελάτης που παραγγέλνει αυτοκίνητο σήμερα θα πρέπει να περιμένει μεταξύ 4 και 5 ετών πριν παραλάβει το υπέρ-αυτοκίνητο του.

Advertisement
Advertisement

Η Koenigsegg κατασκευάζει σήμερα 20 αυτοκίνητα ετησίως, ενώ η αυτοκινητοβιομηχανία στοχεύει να αυξήσει την παραγωγή σε 30 οχήματα ετησίως μέχρι το τέλος του επόμενου έτους. Η ενίσχυση του προσωπικού θα αποφέρει οφέλη και στον αναπτυξιακό τομέα. Για παράδειγμα, η Koenigsegg αγωνιζόταν να βρει χρόνο για την ανακατασκευή του πρωτοτύπου One: 1 που είχε αποσυντεθεί. Ο κατασκευαστής θέλει να φέρει τη λίστα αναμονής στα 2 χρόνια.

Koenigsegg-tsiro-640